Vozim sew tako ja kuki(evo sad nema ni 10 minuta,kad grebe neshto u motoru.Otvaram haubu i chujem neshto struze oko servo pumpe.Kaishnica ili lageri nisam siguran.Aja josh 15 minuta voznje.Reko asj sad polako ,umereni gas i tako stigo na jedno 100 metara by home sweet home,stanem a zvuka NEMA.Pa ja nagazio zdravo pa cimam podji -stani pa kochim a grebanjaq ono (hr-hr -hr-hr-hr-hr)nema pa nema.Pa sad se mislim a trazim i savet dal da idem sutra da gnjavim majstora ili da ga poshtedim.VaSHA ISKUSTVA I MISHLJENJE???
potreban hitan odgovor(moram na spavanje)
Collapse
X
-
Re: potreban hitan odgovor(moram na spavanje)
Macor,prijatelju 100 %.Originally posted by mixerVozim sew tako ja kuki(evo sad nema ni 10 minuta,kad grebe neshto u motoru.Otvaram haubu i chujem neshto struze oko servo pumpe.Kaishnica ili lageri nisam siguran.Aja josh 15 minuta voznje.Reko asj sad polako ,umereni gas i tako stigo na jedno 100 metara by home sweet home,stanem a zvuka NEMA.Pa ja nagazio zdravo pa cimam podji -stani pa kochim a grebanjaq ono (hr-hr -hr-hr-hr-hr)nema pa nema.Pa sad se mislim a trazim i savet dal da idem sutra da gnjavim majstora ili da ga poshtedim.VaSHA ISKUSTVA I MISHLJENJE???

Sezona parenja(jeste da je malo zakasao i zasnio) mu dosla....
Comment
-
-
Hm.. izgleda da je remenica strugala po plastici pored motora, unutrasnjeg blatobrana.
Vidi ujutru, nemoras kod majstora odma.
Javi prvo sta si nasao od tragova struganja.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
E WIZ, ja vise cekat da se nas soko probudi nemogu. Pa moram i ja da spavam, odo sad, och mi presisile
od monitora .. noc
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment