Problem sa karburatorom i diznama?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • galisnik
    CBC Početnik
    • 03.01.2007
    • 6

Problem sa karburatorom i diznama?

Na auto-gas odjeljku sam postavio temu:

Dobio sam tamo odgovor:

Originally posted by Dora
    Verovatno se usled nekorišćenja zapušio karburator, to jest dizne. Jedno čišćenje i podešavanje bi rešilo stvar. Mehaničari su nadležni za takve stvari.
    Interesuje me koliko je to komplikovan zahvat (da ne budem imao vise stete od koristi, jer mi na plin auto sasvim ok radi) i koliko bi mogao da kosta? Hvala unaprijed svima na odgovoru.
  • Ogi
    CBC Senator XXL
    • 07.10.2007
    • 309
    • Beograd
    • Hyundai i30 1,4

Ciscenje dizni nije uopste komplikovan zahvat, kosta 50-60 evra a radi se Wynns metodom. To je novija i bolja metoda a ima i ona stara kada se one fizicki skidaju i peru u kadici...

Wynns je takva metoda da ti auto "prikace" na neku hemiju i motor oko sat vremena radi na tu hemiju umesto na benzin, kazu da iz auspuha izadje neverovatno garezi, prljavstine i svega i svacega. Ovde je mnoooogo pisano o svemu tome, potrazi mali, sve u svemu kazu da se automobil nakon toga bukvalno preporodi.

Comment

• sn00py
      CBC Senator XXL
      • 15.08.2005
      • 851
      • Belgrado

Odnesi karb u karb servis, produvace ga, ocistiti u kadici dizne i ceo karb, zameniti popucale membrane i nastelovati ga za nekih 2000din...
      Kod liona na bulevaru imas jedan karb servis u koji sam ja i ljudi oko mene odneli nekih 10ak karbova i svaki je radio kako treba posle toga...

BMS team

Comment

Working...
      X