Lupkanje u volanu Laguna I
Collapse
X
-
Šolje amortizera
Imam Megana 2005 godina rekli su mi da je otišao aksijalni ležaj amortizera(jel to šolja amortizera(tako izgleda)), ,kad je auto na dizalici škljoca pri vrćenju točka lijevo-desno, cijena orginala u paru 200eura, zamj.oko 150 eura + zamjena naravno, e sad me zanima mogu li ja samo 1 promjeniti i da li se to isplati uzeti polovno pošto mi prijatelj ima stučenog megana 2003 godinu i dao bi mi obe šolje za 50 eura?
Comment
-
-
Re: Lupkanje u volanu Laguna I
Jeste da vadim temu iz mrtvih, ali prosle nedelje sam resio problem koji imam odavno, i nijedan genije iz raznih servisa nije uspeo da ga resi. Jbg, neke stvari ne mogu da se rese, dok sam ne legnes i uradis stvar. Dakle, imao sam istu lupkanja na volanu pri vozenju na kaldrmi, osecaj kao da mi se otkacilo nesto na volanu. Prvo sam mislio da se rasklimao trap, posto sam spustio auto i stavio vece felne. Medjutim trap nije imao nikakvih problema. Promenio sam solje i aksijalne lezajeve, iako su mogli jos da funkcionisu, medjutim, ni to nije resilo problem. I da skratim pricu, problem je bio u spoju puske volana sa kardanom. Sraf koji ih drzi je popustio, i prilikom motanja volana kada dodje do natezanja ovog spoja, kardan malo iskoci i onda vrati se, i to je lupkanje koje se manifestuje. Ovo se ne oseca na ravnom putu, jer tu nema cimanja. Dakle zategao sam sraf za cetvrtinu kruga i resio problem. Lupkanja vise nije biloStercus accidit
Comment
-
Comment