ima li neko da prodaje CD-radio za Lagunu II - 2001g?
RENAULT Laguna II 2001. - Da li neko prodaje CD-radio ?
Collapse
X
-
Zbog komandi na volanu, displeja na tabli koji ima funkciju samo sa fabrickim cd-om, mislim da i opcija da se automatski pojacava glasnoca, ukoliko se povecava generalno nivo buke, radi samo s njim itd. A pride i pozicija cd playera nije bas nesto sjajno osmisljena, i pomalo je nezgodno da u toku voznje nesto podesavas, tako da su komande na volanu idealne.
Ja isto imam neki naknadno ugradjen, ali cu ga rado zameniti ako naletim na originalan.
Comment
-
-
Originally posted by CarZbog komandi na volanu, displeja na tabli koji ima funkciju samo sa fabrickim cd-om, mislim da i opcija da se automatski pojacava glasnoca, ukoliko se povecava generalno nivo buke, radi samo s njim itd. A pride i pozicija cd playera nije bas nesto sjajno osmisljena, i pomalo je nezgodno da u toku voznje nesto podesavas, tako da su komande na volanu idealne.
Ja isto imam neki naknadno ugradjen, ali cu ga rado zameniti ako naletim na originalan.AR 159 1.8 TBI
C3 1.4i GNV
Comment
-
-
U pravu si Care ,ali čak mislim da odrđeni mogu da se povežu na original kablove i da rade komande,e jedino ne znam za displej i funkciu speed to verovatno sigurno ne radi.
Ja sam uvek za fabričku i imam jer sam je dokupio i platio 100 evra što i nije mnogo za original muziku koja ima sve te udobnosti.
A malivuk ima cabasse u lagani pa verovatno neće stavljati neki šit.
Comment
-
Comment