RENAULT Laguna II 2001. - Da li neko prodaje CD-radio ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zeljkoci
    CBC Veteran
    • 12.05.2008
    • 143
    • La
    • Fiat Punto. 1.2

RENAULT Laguna II 2001. - Da li neko prodaje CD-radio ?

ima li neko da prodaje CD-radio za Lagunu II - 2001g?
  • jugasanja
    CBC Početnik
    • 24.08.2008
    • 1
    • krcedin

ja sam kupio u sapcu platio sam 140e nasao sam preko oglasa!
    a neki lik mi je trazio 200e iz mladenovca kupi novosti oglase i tamo imas sve! pozdeav!

Comment

• malivuk406
      CBC Senator XXL
      • 04.04.2007
      • 490
      • Nbg

a, sto kupujete fabricke plejere, za te pare moze da se kupi odlican aftermarket, sa Mp3, USB, BT i svim ostalim zajebancijama....?

Comment

• Car
        CBC Senator XXL
        • 07.07.2005
        • 900
        • Beograd

Zbog komandi na volanu, displeja na tabli koji ima funkciju samo sa fabrickim cd-om, mislim da i opcija da se automatski pojacava glasnoca, ukoliko se povecava generalno nivo buke, radi samo s njim itd. A pride i pozicija cd playera nije bas nesto sjajno osmisljena, i pomalo je nezgodno da u toku voznje nesto podesavas, tako da su komande na volanu idealne.

Ja isto imam neki naknadno ugradjen, ali cu ga rado zameniti ako naletim na originalan.

Comment

• chiki
          CBC Veteran
          • 19.04.2006
          • 158
          • Beograd

Originally posted by Car
          Zbog komandi na volanu, displeja na tabli koji ima funkciju samo sa fabrickim cd-om, mislim da i opcija da se automatski pojacava glasnoca, ukoliko se povecava generalno nivo buke, radi samo s njim itd. A pride i pozicija cd playera nije bas nesto sjajno osmisljena, i pomalo je nezgodno da u toku voznje nesto podesavas, tako da su komande na volanu idealne.

Ja isto imam neki naknadno ugradjen, ali cu ga rado zameniti ako naletim na originalan.
          Video sam jedan u subotu. Pisi na private da ti dam broj telefona.l
          AR 159 1.8 TBI
          C3 1.4i GNV

Comment

• malivuk406
            CBC Senator XXL
            • 04.04.2007
            • 490
            • Nbg

sto se toga tice, ok, ja imam fabricki, i sve je to super, al pricam o samim funkcijama uredjaja...

Comment

• nenasan
              CBC Član
              • 15.10.2007
              • 73
              • Šabac

U pravu si Care ,ali čak mislim da odrđeni mogu da se povežu na original kablove i da rade komande,e jedino ne znam za displej i funkciu speed to verovatno sigurno ne radi.
              Ja sam uvek za fabričku i imam jer sam je dokupio i platio 100 evra što i nije mnogo za original muziku koja ima sve te udobnosti.
              A malivuk ima cabasse u lagani pa verovatno neće stavljati neki šit.

Comment

• malivuk406
                CBC Senator XXL
                • 04.04.2007
                • 490
                • Nbg

ma ja trenutno imam Clarion fabricku u 406-ici, al za koji dan i ja prelazim na Cabasse...
                kolko je dobra muzika? jel cist zvuk?

Comment

Working...
                X