RENAULT Clio II 1.5 dCi - Preporuka za elektricara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CrazyFrog
    CBC Član
    • 05.05.2008
    • 37
    • Beograd-Dobanovci

RENAULT Clio II 1.5 dCi - Preporuka za elektricara

Imam problem sa podizacem kod vozaca,kad zatvaram prozor i negde na polovini pukne nesto i tako stalno. Zatvara sve lepo samo sto se to cuje.

Da li neko zna sta bi to moglo da bude i da mi preporuci elektricara da mi popravi to.?
    Reno Clio 2 1.5 dCi 2004
  • click
    CBC Veteran
    • 13.09.2007
    • 128
    • Beograd

Bojim se da su makaze u pitanju, ili ti sajla preskace..

Comment

• CrazyFrog
      CBC Član
      • 05.05.2008
      • 37
      • Beograd-Dobanovci

Valjda necu morati da menjam ceo set ,ovih dana ga teram kod elektricara da vidim sta je u pitanju.
      Reno Clio 2 1.5 dCi 2004

Comment

• Car
        CBC Senator XXL
        • 07.07.2005
        • 900
        • Beograd

Kod mene ista stvar od pre par dana. Meni veca frka da mi neko ne izlomi tapacirung na vratima, zabice i slicno, i zato odugvlacim sa popravkom. Napisi sta si uradio...

Comment

• djera
          CBC Član
          • 13.05.2008
          • 27
          • DOBOJ

Imam slican problem na laguni II.
          Prije par dana dok sam zatvarao prozor, kada je prozor već bio zatvoren, čuo se nekakv čudan zvuk.

Od tada podizač prozora funkcioniše ali se stalno čuje šuštanje ili struganje dok mehanizam radi.

Da li je neko imao slična iskustva i da li se može nešto preventivno uraditi prije nego mehanizam prestane da radi (što po zvuku pretpostavljam da će se desiti brzo)?

Comment

• CrazyFrog
            CBC Član
            • 05.05.2008
            • 37
            • Beograd-Dobanovci

Danas sam zavrsio,mehanizam mi je u redu nego je guma sa strane malo napukla,jedva smo uocili i kad god se dize prozor on nju zakaci i pukne...Poprskao je sa sprejom da je omeksa i sad se necuje.

Mada mi je rekao majstor da se desava da u toj gumi ostane parce stakla ako je bio lomljen prozor pa da kaci u puca.
            Reno Clio 2 1.5 dCi 2004

Comment

• ext
              CBC Član
              • 19.07.2008
              • 10
              • Beograd

Meni se desila ista stvar na Laguni(zvuk pucketanja,grebanja,lomljave)...Ignorisao sam to sve dok mi prozor nije pao,a kad sam otisao kod majstora,rekao mi je da je u pitanju plastika izmedju sajle i motora...posto smo obojica bili u guzvi,samo mi je digao prozor,a ovih dana idem kod njega da vidimo da li plastika moze da se reparira(sto bi kostalo par desetina evra),ili,ne daj Boze,moram da kupujem ceo set(valjda oko 250e)...Znaci,cim cujete bilo kakav zvuk iz tapacirunga,trk kod majstora,ako zelite dobro sebi i svom novcaniku!

Comment

• ext
                CBC Član
                • 19.07.2008
                • 10
                • Beograd

Originally posted by Car
                Kod mene ista stvar od pre par dana. Meni veca frka da mi neko ne izlomi tapacirung na vratima, zabice i slicno, i zato odugvlacim sa popravkom. Napisi sta si uradio...
                Potpuno te razumem...srce mi se cepalo dok sam gledao kako krvnicki zabada onaj srafciger...cini mi se da sad tapacirung malo pucketa,kao da nije dobro pricvrscen(verovatno mi se to samo cini)...ali procitaj moj prathodni post,pa razmisli sta ti se vise isplati...

Comment

• djera
                  CBC Član
                  • 13.05.2008
                  • 27
                  • DOBOJ

Može li neko da opiše proceduru skidanja tapacirunga sa vozacevih vrata na Laguni II - step by step.

Comment

• Car
                    CBC Senator XXL
                    • 07.07.2005
                    • 900
                    • Beograd

Evo ga neko uputstvo sto sam skoro nasao, nisam licno isprobao pa nemojte mene da krivite ako nesto slomite.
                    Na jednom forumu sam procitao da je panel cak i zalepljen lepkom, mada se to na ovim slikama ne vidi pa mozda i nije tacno.

Comment

• CrazyFrog
                      CBC Član
                      • 05.05.2008
                      • 37
                      • Beograd-Dobanovci

Originally posted by Car
                      http://www.brownjl.co.uk/car/lag2-door-panel.pdf

Evo ga neko uputstvo sto sam skoro nasao, nisam licno isprobao pa nemojte mene da krivite ako nesto slomite.
                      Na jednom forumu sam procitao da je panel cak i zalepljen lepkom, mada se to na ovim slikama ne vidi pa mozda i nije tacno.

Pogledao sam upusto za lagunu,znaci isto tako je meni majstor skidao na cliu i nije nista komplikovano
                      Reno Clio 2 1.5 dCi 2004

Comment

• ext
                        CBC Član
                        • 19.07.2008
                        • 10
                        • Beograd

Originally posted by Car
                        Da,zalepljen je,gledao sam kad mi je majstor skidao.

Comment

• Car
                          CBC Senator XXL
                          • 07.07.2005
                          • 900
                          • Beograd

I je l' landara posle skidanja? I ovako zalepljen nije bas nesto cvrst.

Inace, malopre dok sam se vracao iz R. Srpske zaglavi se taj levi podizac prozora skoro potpuno otvoren, poludeo sam, a napolju hladno. Jedva sam podigao prozor, motor radi i sve to, ali se negde zaglavljuje uz propratne, tesko opisive, zvuke.

Comment

• ext
                            CBC Član
                            • 19.07.2008
                            • 10
                            • Beograd

Ma ne landara,to sam ja umisljao prva dva dana,a posle mi nije ni palo na pamet...idi sto pre kod majstora,ja sam odugovlacio,pa cu sad verovatno morati da kupujem ceo set

Comment

Working...
                            X