Evo pisem lepo... menjao sam bio gumice balans stagle, jel to isto što i stabilizatori ili...? Nazad ne lupka ali se cuje neki tup zvuk sto je i normalno ali zato napred klk klk klklklk kl kl....
Neko je pomenuo da mozda lupkaju kocione plocice,to je vrlo moguce izmedju ostalog! To mozes da proveris lako, u voznji,kad ti se cuje to lupkanje samo blago pritisni pedalu kocnice tek toliko da se klesta malo zatvore i da se eventualno neki luft koji mozda uzrokuje to lupkanje ponisti.Znaci ako se tad ne cuje lupkanje onda su klesta ili kocione plocice!
ma jok nije to, lupa na neravninama, kad prelazim tramvajske šine itd... a na dobrom putu je sve ok. Zvuci kao da je neka gumica otisla (majstor kaze da nije). Hvala svima na cimanju u svakom slucaju, idem ovih dana kad skupim pare kod majstora, da izmenjam viljuske i kugle, silen blokove, gumice balans štangle i još tako nešto pa šta mi bog da. Javljam sta je bilo...
znam na sta mislite, nije to, to mi se pre čulo zimi posle dužeg stajanja ali ne više, prestalo je samo od sebe. Ovo je drugačije, kao da su istrošeni amortizeri (a nisu) ili neka gumica... Prvo sam mislio da to tako mora (mali auto, tvrd, bla bla) ali kad sam se provozao u puntu 1 koji ima isti trap ko lancia, jasno mi je da nešto nije u redu... Ima tu u komšiluku neki majstor "dobrić" radi trapove, kazu da je dobar, pa cu videti ovih dana, sad trenutno je besparica
evo bio sam kod dobrica i pokajao sam se, dodjem ja tamo, pregleda mi on trap, kaze nigde nema lufta, verovatno su solje, odem ja kupim solje, 2400 din, onda ih je neki mentol segrt montirao (usput mi kljucem mlatnuo po vratima tako da sad moram i na farbanje) i to mi naplatili 3000 din sa reglazom trapa... nebi mi bilo zao da sam resio problem, lancia i dalje lupka... bacio sam 5500 i jos moram na farbanje vrata
Vozim stila i ja sam imao slican problem. Sve zategnuto kazu majstori, cak sam zamenio i po neku sitnicu. Medjutim toliko me je nerviralo osobito na sitnim neravninama pa smo se zainatili drugar i ja da provalimo sta je. U mom slucaju caura letve volana. Proveri i ti.
Comment