206 problem sa sedistem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • underground
    CBC Početnik
    • 03.11.2008
    • 3
    • Srbija

206 problem sa sedistem

Posle naglog kocenja se suvozacko sediste sada uopste ne moze pomeriti napred ni nazad, a isto tako ne funkcionise ni mehanizam za obaranje naslona kako bi neko seo nazad. Da li je neko imao slicnih problema i imate li neki savet kako bi se to moglo resiti? Bio sam u predstavnistvu Verana u mom gradu koje je nedavno otvoreno i nisu sigurni da bi to znali da rese.
  • malivuk406
    CBC Senator XXL
    • 04.04.2007
    • 490
    • Nbg

si siguran da to oce posle naglog kocenja? posto nema nikakvee veze sa elektronikom il bilo kakvim senzorima... pogledaj da se nije nesto zaglavilo u onom mehanizmu za pomeranje, zavuci se pa cackaj...
    na njih u veranu ne obracaj paznju... cim je nesto vise od zamene ulja i filtera oni ne znaju...

Comment

• underground
      CBC Početnik
      • 03.11.2008
      • 3
      • Srbija

Zakocio sam da bi izbegao sudar, neko je sedeo na suvozackom mestu bio je vezan pojasom pa se posle toga sediste ne moze pomeriti u bilo kom smeru. Verovatno se to desilo od pritiska na naslon koji i pre toga nije bio u najboljem stanju.

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Ispao ti je pin koji se sa strane ubacuje u rucicu kojom se obara/tiltuje sediste.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

Re: 206 problem sa sedistem

drugar ima slican problem, pa jel ima negde neko upustvo ili jel moze neko ukratko da objasni popravku ?

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

...a da procitas post iznad tvog? Nadjes pin koji je ispao i gurnes ga nazad
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Old School
              CBC Početnik
              • 27.01.2010
              • 6
              • Surcin

Slican problem sam i ja imao sa suvozacevim sedistem samo sto moje nije htelo da se zakoci nego je setalo napred nazad,na kraju se ispostavilo da se nesto poremetilo u mehanizmu.Nisam kupovao nikakve delove samo sam platio majstoru za ruke ali covek se namucio dok nije provalio sta je u pitanju.

Comment

• igor083
                CBC Početnik
                • 19.11.2010
                • 1
                • makce

i ja imam isti problem.ovako,kupio sam peugeot 206.znam da je malo cuknut bio u desnu suvozacevu stranu.sediste se zaglavilo.pomera se napred nazad,obara se unazad ali ne moze da se zaglavi u mestu.to mi nije toliko bitno koliko to da ne moze da se obori-katapultira kako bi mogao covek da udje na zadnje sediste.vrlo mi je mucno da svaki put ustajem i dizem moje sediste kako bi neko usao na zadnje.brat je skidao komplet sediste i prckao.rekao mi je da je problem u samom mehanizmu koji je fabricki zaptiven.nadam se da nije u pravu,inace mi nema pomoci.nadam se da je taj pin koji je ispao problem

Comment

Working...
                X