Posle naglog kocenja se suvozacko sediste sada uopste ne moze pomeriti napred ni nazad, a isto tako ne funkcionise ni mehanizam za obaranje naslona kako bi neko seo nazad. Da li je neko imao slicnih problema i imate li neki savet kako bi se to moglo resiti? Bio sam u predstavnistvu Verana u mom gradu koje je nedavno otvoreno i nisu sigurni da bi to znali da rese.
206 problem sa sedistem
Collapse
X
-
Re: 206 problem sa sedistem
Slican problem sam i ja imao sa suvozacevim sedistem samo sto moje nije htelo da se zakoci nego je setalo napred nazad,na kraju se ispostavilo da se nesto poremetilo u mehanizmu.Nisam kupovao nikakve delove samo sam platio majstoru za ruke ali covek se namucio dok nije provalio sta je u pitanju.
Comment
-
-
Re: 206 problem sa sedistem
i ja imam isti problem.ovako,kupio sam peugeot 206.znam da je malo cuknut bio u desnu suvozacevu stranu.sediste se zaglavilo.pomera se napred nazad,obara se unazad ali ne moze da se zaglavi u mestu.to mi nije toliko bitno koliko to da ne moze da se obori-katapultira kako bi mogao covek da udje na zadnje sediste.vrlo mi je mucno da svaki put ustajem i dizem moje sediste kako bi neko usao na zadnje.brat je skidao komplet sediste i prckao.rekao mi je da je problem u samom mehanizmu koji je fabricki zaptiven.nadam se da nije u pravu,inace mi nema pomoci.nadam se da je taj pin koji je ispao problem
Comment
-
Comment