PEUGEOT 307 - Gde mogu da se kupe povoljno brisaci 70cm 65cm
Zna li neko gde mogu da se kupe povoljno brisaci za 307 ali da su 75cm (vozac) 65 cm (suvozac) i da nusu 50e ?
Gde god sam gledao su u paru dva od po 65cm
Probaj u Peugeot-ovom servisu Panter u Dimitrija Tucovica, znam da je drugar moj kod njih kupovao... Mislim da su Valeo i da kostaju oko 1000 din/kom...
Re: PEUGEOT 307 - Gde mogu da se kupe povoljno brisaci 70cm 65cm
ja u metrou na akciji uzeo kao ove druge boshove za 500din par univerzalne i extra su mogu da zamislim kakve su boshove onda. imao sam bosh obicne one ali original za nissan i placao sam ih kom oko 1500din....vazi uzeo ove i nek ih menjam jednom godisnje bicu zadovoljan
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Na kraju sam kupio Champion gumice za brisac od 70 cm za vozaca i sam ih namestio na moje originalne metlice.
Mogu vam reci da perfektno brisu.
Gumica me je kostala nesto manje od 700 din i ima ih u prodavnici Auto Invest 27 marta 44 u Beogradu.
Eto ko ima malo slobodnog vremena i zivce moze da napravi extra brisace za male pare
Na buvdži sam uzeo samo gumice, 200 kinti par od 71cm. Zamenio u kućnoj radinosti i evo rade super četiri meseca, nigde ne razmazuju ili da ostavljaju trag. Nemam nijednu zamerku.
Metlice za 307 do 2005 god su obe 65cm a restyling od 2005 pa na dalje su fabricki leva 70 desna 65 cm, mada ni ovim prvim generacijama ne smeta 70/65 pasuje lepo. Cene Valeo metlica na Bul Kralja Aleksandra 32... neki broj su oko 1800 din a ima skupljih oko 3200 din. Gde god da sam pitao po prodavnicama su slicne cene ... Pozzz ...
Ne postoji izgubljeno vreme, postoje samo izgubljeni zivoti
Originally posted by Alexandro
Metlice za 307 do 2005 god su obe 65cm a restyling od 2005 pa na dalje su fabricki leva 70 desna 65 cm, mada ni ovim prvim generacijama ne smeta 70/65 pasuje lepo. Cene Valeo metlica na Bul Kralja Aleksandra 32... neki broj su oko 1800 din a ima skupljih oko 3200 din. Gde god da sam pitao po prodavnicama su slicne cene ... Pozzz ...
Metlice su od pocetka bile asimetricne: leva 70cm i desna 65cm. Bar su takve bile na mojoj 307 iz 2002. godine, a i na http://public.servicebox.peugeot.com/ stoji da su metlice 70 i 65cm bez obzira na godiste.
BTW, proletos sam, u gore navedenoj prodavnici, kupio Bosch Twin metlice za 307 i cini mi se da sam bacio pare. Gore metlice nisam imao. Bucne su, slabo brisu i ostavljaju tragove. Cak sam razmisljao da ih skinem i vratim 2 godine stare Klaxcar metlice sa kojima sam vise nego zadovoljan. Da ne spominjem da su Bosch kostale skoro duplo vise od Klaxcar metlica. Sto se mene tice, Bosch nikad vise...
Comment