Probao sam zamjeniti sijalicu na autu i to mi bas nije islo od ruke,pa sam malo jace povuko i iscupao limic i sijalicu.To je onaj limic sto je ucvrscen na kraju fara i sad moram skinuti far da bi to sve vratio nazad.Jebiga kad amater dira sto ne treba.Pomoc!
Kako skinuti far na meganu II 2008 g.
Collapse
X
-
Re: Kako skinuti far na meganu II 2008 g.
Slazem se u potpunosti - za menjanje sijalica jedino servis ili lomljenje prstiju (koji idiotizam, ali Renault je ocito viise milio na svoje servisere nego kupce).
A da skines far moras prvo da skines branik odnosno da raskupusas pola auta...
Comment
-
-
Nije tacno, ja sam svojevremeno platio oko 2000 dinara sa sve njihovom sijalicom - u Hit Autu. Jeste da sam redovan tamo (na svu srecu samo na redovnim servisima) ali ne verujem da imam neki povlascen tretman. A uz redovni servis zamena se ne naplacuje vec samo sijalica.
Da je 80e zamena jedne sijalice onda bi se isplatila ugradn ja xenona bez razmisljanja (mislim i ovako se isplati jer iako Megane ima dobra svetla tek sa xenon-om se vidi sta je dobro svetlo).
Comment
-
-
Ja lepo rekoh sta sam cuo, a cuo sam od dvojice vlasnika megana koji su proklinjali zamenu sijalice obzirom da treba raskupusati dobar deo auta. Znaci sad imamo i trecu cifru, a to je 2000 dinara. Dobro je ako je 2000 dinara.
Comment
-
-
a ja sam inace cuo da na podkrilu ima jedan deo plastike koji se skine i sijalica ti je manjevise na dohvat ruke uz malo isprljane ruke mozes sam da zamenis neka proba neko
ja tako cuo nisam ja radio
Comment
-
-
Originally posted by Cp6uHa ja sam inace cuo da na podkrilu ima jedan deo plastike koji se skine i sijalica ti je manjevise na dohvat ruke uz malo isprljane ruke mozes sam da zamenis neka proba neko
ja tako cuo nisam ja radioPoslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Sve je skoro isto,evo odgovora.
http://www.meganesport.net/bumperandint ... rguide.htm''Sve se vraca sve se placa''
Comment
-
Comment