zdravo prijatelji..imam par pitanja u vezi fiat brava 1.6 16v..u toku voznje,narocito na plinu,cuje mi se zvuk supljeg lonca i pucketanje..stradao je katalizator..da li da trazim polovan ili da umesto njega postavim mali lonac i gde to mogu da uradim..da li mi je potrosnja plina od 13-14l po gradu normalna...moj auto je 97 god..nema klimu,od koje godine se u tim automobilima ugradjuje klima i da li bih ja mogao da ugradim neku polovnu sa auto otpada..da li sve fiat brave imaju pocinkovanu limariju,tj.da li i moj auto mozda ima pocinkovanu limariju,mislim to god....nisam bas najbolji poznavalac pa vas molim da mi oprostite na greskama...hvala
fiat brava 1.6 16v
Collapse
X
-
Re: fiat brava 1.6 16v
Ae i ovde.
Moraces malo da koristis "Search" ili "Pretraga" opciju.Ovde i na FLCS forumu.Fiat Bravo je jedno 30 puta prezvakan uzduz i popreko na CannonBall-u pa ljude mrzi o5 da pishu isto.
Uglavnom je sve sto te zanima vec komentarisano/objashnjeno tako da daj mu ga po kopanju i chitanju.
Pozz
Edit
Posto rece negde da si iz Rakovice,evo,na mom autu je recimo bivshi vlasnik a tvoj komshija btwuradio zamenu kat-a loncem u Guncatima,kod Vlajkovica.Nije bilo skupo,nesto tipa 20-30e,i deo i ruke.
-
-
Re: fiat brava 1.6 16v
Originally posted by FlavioAe i ovde.
Moraces malo da koristis "Search" ili "Pretraga" opciju.Ovde i na FLCS forumu.Fiat Bravo je jedno 30 puta prezvakan uzduz i popreko na CannonBall-u pa ljude mrzi o5 da pishu isto.
Uglavnom je sve sto te zanima vec komentarisano/objashnjeno tako da daj mu ga po kopanju i chitanju.
Pozz
Edit
Posto rece negde da si iz Rakovice,evo,na mom autu je recimo bivshi vlasnik a tvoj komshija btwuradio zamenu kat-a loncem u Guncatima,kod Vlajkovica.Nije bilo skupo,nesto tipa 20-30e,i deo i ruke.
Comment
-
Comment