Evo sta se pokazalo na mom primeru - mada na kraju sam se ipak odlucio da kupim novu turbinu, ali prosao sam kroz fazu remontovanja turbine... Dobra verovatnoca je da ce u Uzicu (turbo servis Uzice) uraditi kako treba... najbolja varijanta je uraditi remont u nekom ozbiljnijem servisu u inostranstvu.
Ostalo ne preporucujem, iz licnog i iskustva prijatelja.
M hvala na brzom odgovoru. Reci mi kolko je nova turbina i da li moze da se nadje kod nas ili pod obavezno napolju.Uzgred cuo sam za neki servis na savskom nasipu,imas li kakva iskustva sa njima.
Jesi li siguran da je turbina gotova? Da li je neki serviser proverio?
Za punta ne znam koliko bi kostala turbina... ali svakako se raspitaj i za cenu remonta i za cenu nove pre nego sto se odlucis. Potrazi na google-u turbo servis uzice pa ih nazovi za cene remonta... za cenu nove proveri kod zastupnika, a mozda imaju i u turbo servisu...
Jesi li siguran da je turbina gotova? Da li je neki serviser proverio?
Za punta ne znam koliko bi kostala turbina... ali svakako se raspitaj i za cenu remonta i za cenu nove pre nego sto se odlucis. Potrazi na google-u turbo servis uzice pa ih nazovi za cene remonta... za cenu nove proveri kod zastupnika, a mozda imaju i u turbo servisu...
Nisam siguran da je zveknula ali pretpostavljam, majstor koji mi radi auto mi je rekao da obicno povuce turbina opiljak iz kartera.Inace meni je na radilci otisao lezaj na jednoj klipnjaci .Iz auta je izlazio beli gusti dim a u motoru je nesto(radilica) udarala ko luda.Svi koji su to videli( 2 majstora )su mi rekli da je dim najverovatnije od turbine.Ja bi je odneo na dijagnostiku ali ne znam gde.?Da li mislis na turbo servis koji se nalazi na Ceraku?
a majstor misli da turbina vuce direktno iz kartera ?
objasni mu da ulje ka turbini ide isto kroz filter ulja, pa samo ako je filter ulja probio onda mozemo da pricamo o opiljcima ne samo u turbini vec svuda po motoru.
nesto mi se javlja da ti je turbina ok, ako je majstor samo na osnovu toga zakljucio da je crkla....ili oce da te radi
beli dim je od ulja definintivno, ali ne mora da znaci da je ulje iz turbine, moze biti i da ti je cilindar/klip/karika zveknuo
^
Turbina dobija ulje pod pritiskom posle pumpe i filtera, naravno - kao sto rece ale944.
Samo da rezimiramo - znaci motor je sredjen, ali jos uvek dimi i majstor misli da je turbina problem - jesam li dobro razumeo?
Sto se tice turbo servisa na ceraku, ako mislis na onaj u ulici Partizanske Vode , kod Ibarske magistrale - to je samo ispostava, i ne rade dijagnostiku na licu mesta, vec samo prikupljaju i salju, uglavnom za Uzice.
Ako je turbina radila dobro pre problema sa motorom, sanse su da je i dalje OK - opet govorim iz licnog iskustva...
Zeravica u Novom Milosevu radi remont turbine. Ja slao nekoliko i cini mi se da kvalitetnije radi od Turbo servisa u Uzicu. Nisam imao jos ni jednu reklamaciju. Turbine koje sam slao u Uzicu su znale da propisaju i posle 10000km.
Ali dobro proveri da li je uopste stradala turbina kod tebe.
Za sada je skinut karter i lezajevi svih klipnjaca ono sto moze odole da se skine.Lezaj trece klpnjace je urnisan i tanak je ko alu folija.Ostali lezajevi su ok.
Ludilo svi mi kazu da je ovo sto mi se desilo gotovo neverovatno.
pre nego sto krenete da sklapate nazad nove lezajeve, treba utvrditi zasto se lezaj istanjio, tj. da nije zapusen kanal koji dovodi ulje na njega.. ako je zapusen , obrijace i novi lezaj odmah
Comment