Corsa B Oil press,Oil temp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Puzo81
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2009
    • 687
    • Novi Sad/Prijepolje

Corsa B Oil press,Oil temp

Uzeo sam pre 2-3 god cukice pritiska i temperature ulja Autoagage.Neki moj elektricar mi je namestio pritisak ulja i pokazuje ok dok senzor temperature nije znao dje treba postaviti.Evo o cemu se radi
    Ovo je stanje kad je motor ugasen

Ovo kad dam kontakt (temperatura se popne jer onaj njen senzor registruje temp motora spolja,Objasnicu na kraju)

Ovo kad upalim motor (Pritisak bude 5.6 bara i kad dodje na radnu od 92c pritisak bude 4.2bara dok temperatura padne ispod 50c)

E sad najvaznije.Ovo br 1 je sender i razdelnik za pritisak ulja sto sam dobio.Na njega odozgo br 2 ide senzor pritiska ulja za lampicu na instument tabli dok br 3 je zica koja vodi ovog razdelnika do cukice oil temp.Zica je samo pricvrcena za ovaj navoj maticom po shemi koja je dosla u pakovanju.

Ako neko zna nek mi kaze dje treba postaviti tu zicu da bi dobijao tacnu temperaturu ulja tj da li sam trebao u paketu dobiti i sender za oil temp poput ovog za oil pres?

Hvala unapred
  • TECA
    CBC Senator XXL
    • 14.10.2007
    • 2355
    • Oz

Re: Corsa B Oil press,Oil temp

A uuu,dvojka je za lampicu,tj.za minimalan pritisak ulja,tj.ono sto je standarno bilo na autu...3 je za pritisak...a ono levo se navojem sto nema zice je za temp.

Comment

• Puzo81
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2009
      • 687
      • Novi Sad/Prijepolje

Upravu si za br 2,nisam se dobro izrazio.Na taj navoj sto je slobodan levo (ima i jos jedan isti ispod br 3) sam stavio tu zicu za temperaturu.Problem je sto tako povezano u toku voznje ne registuje nista dok kad stanem normalno da temp spoljasnosti motorskog prostora a ne OIL Temp.Jesam trebao dobiti sender i za oil temp il je to samo ova zica pa je treba staviti na drugo mesto?

Comment

• Puzo81
        CBC Senator XXL
        • 04.08.2009
        • 687
        • Novi Sad/Prijepolje

Zar niko ne zna da li se uz cukicu temperature ulja dobija i davac neki ili se samo zica od cukice prikljuci na odredjeno mesto i koje?

Comment

• Puzo81
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2009
          • 687
          • Novi Sad/Prijepolje

Trazenje resenja postojeceg problema nastavljeno na viewtopic.php?f=1&t=45014

Ovde moze lock

Comment

Working...
          X