Krckanje prozora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Malak
    CBC Senator
    • 26.05.2008
    • 207
    • Beograd

Krckanje prozora

nisam znao gde da postavim temu ...

elem ovako , posto sam pre nekih 15 meseci po prvi put u zivotu kupio novi auto ( Ford Fiesta classic 2008 ) posle nekih 17000 km pocelo je da krcka i to prozori ! koliko mogu da provalim narocito zadnji koji nisu elektricni vec se rucno podizu-spustaju , da napomenem da se retko otvaraju jer deca sede pozadi ( vezana )
    Ceo zivot sam vozio polovne , sto dobre sto blago receno krseve ali to se nikad nije desavalo , tako da nemam neka preterana iskustva licna sa novim vozilima !
    Cuo , procitao itd da se to desava i kod drugih marki automobila , narocito kod u nizoj klasi ali jbg zar posle 17000 km da pocne malo mi je

Da li se nekom slicno desava-lo , da li neko resio ako jeste kako ? a da auto je u garanciji ( akcija 4 godine garancije + free servis-redovni )
  • Darth Malak
    CBC Senator
    • 26.05.2008
    • 207
    • Beograd

Re: Krckanje prozora

nazvao sam Grand Motors -ford servis i objasnio sta i kako , kazu da nije prozor niti mehanizam vec da je brava od vrata ,kao ima lufta itd i da s ezbog toga javlja taj zvuk krckanja .
    Zakazao za 12.10.2009 u 08:00 pa cemo videti

Comment

• mrki
      CBC Senator XXL
      • 08.11.2006
      • 550
      • nis, serbia

ja sam vozio fiestu klasik 60tak kkm i iskreno nisam imao problema sa podizacima.
      mislim da je auto kvalitetno napravljen i verovatno je neka sitnica u pitanju.
      pozz

Comment

• Darth Malak
        CBC Senator
        • 26.05.2008
        • 207
        • Beograd

Originally posted by mrki
        ja sam vozio fiestu klasik 60tak kkm i iskreno nisam imao problema sa podizacima.
        mislim da je auto kvalitetno napravljen i verovatno je neka sitnica u pitanju.
        pozz
        kazu da je bravica za ovo sto sam im opisao preko telefona a inace na redovnom servisu 12 meseci , presao 14000 km morali su da mi menjaju ceo mehanizam za prozor od vozacevih vrata jer je otisao u q...c

+ kolega pre 3 meseca kupio Focusa 1.6 benzinca , malo po malo kod njh u servisu , prvi put nesto cvilelo kod zadnjeg desnog tocka ( zaboravi sta bi ) pa onda neki poklopac na klimi nije bio , pa kad je isao na put covek ukljuci klimu a ono topli vazduh pici , dosao kod njih pa mu stavili novi .

a da zaboravio sam da su mi sjebali neki mehanizam tj. polugicu za otvaranje vrata iznutra kada su mi menjali mehanizam za prozor , kada gurnes tu istu ka unutra sva vrata se zakljucaju e to vise ne radi !

Comment

• Darth Malak
          CBC Senator
          • 26.05.2008
          • 207
          • Beograd

evo bio kod Granda i cike popravile , kazu bravica od prednjih desnih vrata imala malo lufta , zategli , dotegli sta god i kao vrh oblepili izolir trakom onaj deo u obliku valjka , gde brava hvata ccccccccc , sta je ovo ? pitam ja njih a cika serviser kaze pa da se manje cuje !!! i sad se ne cuje ali popravke pomocu stapa i kanapa ?

e moj zvanicni servisu !!!

Comment

• mrki
            CBC Senator XXL
            • 08.11.2006
            • 550
            • nis, serbia

druze, ja bih to reklamirao i trazio ugradnju novog mehanizma!
            auto ti jos u garanciji i imas na to pravo!
            nemoj da popustas i da prihavtas svakakve majstorije na novom autu!

izolirka je cist bezobrazluk!

Comment

• Darth Malak
              CBC Senator
              • 26.05.2008
              • 207
              • Beograd

pa znas sta ,imam jos 33 meseca garancije tako da "don't worry" sve se bojim da ce jos nesto biti pa cu opet u servis ... tako da je najmanji problem da trazim deo tj. da zamene bravicu

mada nisam zadovoljan servisom generalno ...a ni kvalitetom vozila ( postavio sam post gde sam rekao da ima razlike u vozilima kupljenim kod nas -losija od istih vozila kupljenih npr. u nemackoj )
              u 13 mesecu otisao mehanizam za podizanje prozora ( prednje vozacevo ) odem , cike promene , dodjem kuci na parking , otvaram vrata,nesto cudno ... tapacirung na vratima ( donji deo -gde se inace srafi ) nije lepo vracen tj.visi .... odmah se vratim ( mislim trebalo mi je pola sata sa Zvezdare ) sta je ovo ? pitam , au izvinite evo sad cemo ... namestise to , ja opet kuci kad ne radi polugica za otvaranje vrata iznutra tj. ne radi kada je gurnes ka unutra da zakljucac vrata da niko spolja ne moze da otvori , nisam mogao da se vracam u servis ali sad kad sam bio zbog bravice rekao sam za to tako da i to sredili ...

sad cekam sta ce dalje da rikne ....

Comment

Working...
              X