Da li moze da se zameni samo jabucica ili mora da se menja celo rame ili kako se vec zove i dali mogu da se zamene posebno gume (selen blokovi ili kako se vec zove) na tom istom ramenu ili mora da se menja celo
zamena jabucica na peugeotu 206 hdi
Collapse
X
-
Re: zamena jabucica na peugeotu 206 hdi
Jabucica se ne menjaju kao poseban deo, jedino postoji varijanta da se ramena skinu pa da ih nosis na reparaciju gde ce ti izbiti jabucice i silen blokove i staviti druge. To je jeftinija varijanta nego da kupujes nova ramena cija cena nije ispod 5500 din (po komadu) za nesto kvalitno. Reparacija po ramenu moze da ti izadje od 2500-3500din. Raspitaj se oko reparacije, postoji i varijanta da odneses tvoja ramena, a da ti oni daju reparirana gde dobijas i garanciju od 1 god.
Pozdrav!!!
-
-
Re: zamena jabucica na peugeotu 206 hdi
Ja sam po preporuci mehanicara nosio u Kragujevac. Ako ti treba tacan naziv firme mogu da ti nabavim, mada mislim da ima firmi koji to dobro radi i u tvom kraju, raspitaj se.
Kod njih sam samo menjao jabucice, a silen blokove smo sami menjali, jer kazu da su kvalitetniji nego ovi koji se stavljaju kad se viljuske repariraju.
Pozdrav!!!
Comment
-
Comment