pezo 106 1.1 44kw benzin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nitro
    CBC Početnik
    • 27.12.2009
    • 2
    • bih

pezo 106 1.1 44kw benzin

imam problem kada vozim auto i kada dajem gas normalno ai naglo npr..da prestignem i sl... zatrza mi auto kao da ima vode u gorivu ili kao da preska struja tako zarese kao dase ugasi pa upali cima a mjenjo sam mu korpu,lamelu,druk ležaj mislijo sam daje do toga
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

Re: pezo 106 1.1 44kw benzin

Nema to veze sa setom kvacila, dzaba si zbog toga menjao, al opet dobro je ako nije menjano uopste, jer bi ti to otislo uskoro.
    To trzanje je uglavnom zbog kablova. Imas na usisu kablove (protokomer, step motor, map senzor, itd) koji vode do ECU-a, proveri to, jer se cesto desava da gube kontakt. Meni se desava isto kao tebi kad su velike padavine pa mi udje vlaga u neki od kablova. Moze da bude i do ECU-a, ne daj boze, mozda i do svecica, do bobine nije jer ona ili radi il ne radi, jedino ako se gube kontakti negde.
    Inace saxo i pug 106 su poznati po "kvalitetnom" ozicenju, zato prvo to prekontrolisi.

Comment

• svarglic
      CBC Senator XXL
      • 30.10.2007
      • 396
      • Novi Sad
      • golf 4 TDI

prvo svecice ako nisu menjane
      koje je god pug?
      jel multi point ubrizgavanje,ako jeste ne bi bilo lose i dizne ocistiti...
      filter za gorivo?
      klapnu ocistiti od garezi i step motor i map senzor....
      pa ako nije nista od toga prekontrolisati ozicenje
      sta kaze dijagnostika?
      @shonsy
      to samo ti i goran imate problem sa kablovima
      VTS
      Originally posted by QV lale
      Jos jedan....
      Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
      where real Saxomans live...

Comment

• nitro
        CBC Početnik
        • 27.12.2009
        • 2
        • bih

ok hvala ljudi mnogo pogledaću šta mogu da uradim al samo malo nerazumjem ja te stručne rječi jbg kada sam iz provincije
        a čistijo sam ja te spojewe na karburatoru i na ESC kontakt sprejom šta znam kao da bude bolje neznam ni sam pošto ono mene nekada zeza a nekada ne kako kada jbg al vidiću da ga odwezem na dijagnostiku pa da widim šta kaže komp još jednom hwala

Comment

Working...
        X