Daihatsu Applause Tabla Osvetljenje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kamango
    CBC Senator
    • 31.05.2009
    • 205
    • KS-BG

Daihatsu Applause Tabla Osvetljenje

Naime pre 2 dana crklo osvetljenje table, e sad pokusao sam da skinem tablu ali ne moze od volana. Da li neko slucajno zna koje sijalice idu u tablu ovog auto ili ako neko zna kako se skida. Ustvari cisto sumnjam da neko zna ili se uopste susreo sa ovim autom ali ako je negde mozda video na netu ili...

I da, auto je Daihatsu Applause II 1998. Usput da li zna neko za jos neku dvojku u Srbiji, ja znam za jos dve...
  • dav
    CBC Član
    • 19.01.2010
    • 43
    • Beograd
    • Hyundai Pony

Re: Daihatsu Applause Tabla Osvetljenje

Nisam video nijednu dvojku do sad, a sto se tice table sigurno se skida i bez volana samo dobro sve pregledaj jer umeju japanci da zavuku srafove! Trebalo bi da skida iz delova-brzinomer, komande za ventilaciju, razni dugmici i prekidaci... uglavnom to je sve posebno
    Beast From The East

Comment

• kamango
      CBC Senator
      • 31.05.2009
      • 205
      • KS-BG

Re: Daihatsu Applause Tabla Osvetljenje

Nasao sam resenje na daihatsu.de forumu. Upravo volan mora da se skida, pa plastika oko "letve", pa onda redom kao sto si rekao prekidaci itd itd... Mada samo skidanje volana je opet z a i iskreno tu je i airbag pa se plasim da mnogo petljam. Prvo cu morati da nabavim razni alat posto samo volan moram da skidam sa 3 razlicita torexa a kad montiram, par srafova mora na 8nm a neki na 35nm.

Slikacu i postavicu slike kada zavrsim, mada sumnjam da ce nekom posluziti .

Comment

Working...
      X