Peugeot 206 kuciste kljuca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Peugeot 206 kuciste kljuca

4000 je kompletan kljuc sa macem a samo kuciste je 3000.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• petar
      CBC Veteran
      • 22.12.2007
      • 129
      • NS
      • Peugeot 206

uzeo bi kuciste, posalji mi tvoj br na pp pa da se dogovorimo...

Comment

• aldabic
        CBC Član
        • 30.10.2009
        • 10
        • Novi Sad

Resio sam najzad problem sa kljucem za Peugeot 206.

porucio sam kuciste preko ebay-a:
        http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0701413232

ebay (paypal) nalog je otvoren na domacu karticu (iz Srbije) sa adresom u Bosni. Adresa isporuke ne mora biti adresa na koju je registrovan paypal nalog.
        Dakle, kljuc je stigao pismom u Novi Sad.

Stigao je na kucnu adresu, posle 17 dana. Iz starog kucista sam izvadio elektroniku (daljinsko zakljucavanje i cip) i prebacio u novo kuciste.
        Mac nisam narezivao, jer je bio dobar na starom kljucu, samo sam taj mac prebacio u novo kuciste (samo ze isvuce iz kucista, drzi ga sraf).

Kljuc me je kostao manje od £5.75+£0.99, dakle oko 800din. A toliko i vredi komad plastike...

Comment

• rodicmarko2
          CBC Početnik
          • 14.02.2010
          • 3
          • Backa Palanka

druze ALDABIC da li bi mi mogao dati broj telefona da mi objasnis kako si narucio to kuciste posto se ja nerazumem bas najbolje u to.hvala ti puno

Comment

• aldabic
            CBC Član
            • 30.10.2009
            • 10
            • Novi Sad

Pitaju me ljudi kako sam narucio kljuc, pa evo da odgovorim svima:

Prvo se ode u banku intesu i uzme se web kartica. To je besplatna kartica koja sluzi smao za placanje preko weba. Popuni se na salteru zahtev, ponesite obavezno licnu kartu.
            nakon 10-tak dana, stigne sms na mobilni da je kartica izradjena i da se moze preuzeti u toj ekspozituri banke. (mozda se mogu koristiti i druge kartice, nisam probao).

Onda se registrujete na paypal sajtu (https://www.paypal.com/ba , pa onda sign in). Za sada paypal ne podrzava srbiju, pa odaberite bosnu.
            Da bi pay pal potvrdio vas identitiet, skinuce vam sa racuna 1.95$. Onda odete u banku, ili pogledate na e-bankingu (ako imate nalog za inteza e-banking) i vidite da vam je skinuto 1.95. Ta transakcija ima neku sifru. Odete opet na paypal nalog i tamo negde unesete tu sifru za potvrdu transakcije. Kad to uradite, u roku od par dana vam paypal vrati te pare. Kad se sve to obavi, mozete koristiti tu karticu za kupovinu preko e-baya.

Nadjete na ebay-u to sto vam treba, proveriteda je moguce slanje u srbiju, pazite koliki su troskovi postarine, pazite da kupujete od pouzdanog prodavca. Kad porucite, za adresu slanja unesete svoju adresu u srbiji, a ne default adresu koja vam stoji u profilu (bosna i herc.). Pare se skinu sa paypal naloga i cekate.

Takodje, proverite da li je na ebay-u prodavac napisao da salje proizvod samo na default adresu kupca. Ako je tako, nece vam slati u srbiju, nego u bosnu, na nepostojecu adresu..

Toliko..

Comment

• petar
              CBC Veteran
              • 22.12.2007
              • 129
              • NS
              • Peugeot 206

Jos jednom da ti se zahvalim Aleksandre, kluc je ekstra, pozz...

Comment

Working...
              X