Renault Megan 2 ugasio se i nece da upali

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovancic
    CBC Početnik
    • 31.12.2009
    • 3
    • beograd

Renault Megan 2 ugasio se i nece da upali

Naime imam jako cudan problem...sinoc je jako padala kida i ja sam celo vece vozio auto i po barama i...ma svuda...Inace vozio Renault Megan 2 1.9dci 2003god
    Nakon voznje parkirao sam auto na jedno 2 sata i kada sam hteo ponovo da ga upalim on je upalio iz prve...ali nakon 5 minuta rada ....sam se ugasio i od tada samo vergla , kao zakasnje se da upali ali nista i na bordu mi ispisuje 3 stavke
    1. Inserate posizione folle
    2. Premere sul freno start
    3.Disnnestare start oppure

Nakon sto pokusam da ga uplaim, alnaser vergla u 2 ili 3 navrata i zatim se pogubi i cuje se krzanje bendiksa,,,znaci fakat da nece da upali...
    cudno mi je da se naprosto sam ugasio
    E da jos ovo nakon sto probam da ga uplaim auto vise nece da reaguje ako pokusam da mu aktiviram centralnu preko kartuce....tacnije kao da nema baterije u kartici...jednostavno ne mogu ni da ga zakljucam..ali ako skinem klemu i restartujem ga on ponovo moze da se zakljuca i kartica funkcionise......i sve u krug ...cim ubacim karticu u slot nakon sto vidim da ute samo vergla opet kartica biva ne upotrevbljiva..
    pomagajte
  • Wayat Erp
    CBC Veteran
    • 17.04.2009
    • 121
    • Beograd
    • Hyundai Elantra 2.0 crdi

Re: Renault Megan 2 ugasio se i nece da upali

A kada se auto ugasio posle tih pet minuta rada,jel imao neki manifest tipa pad obrtaja,tresenje ili se ugasio kao da si mu izvukao kljuc iz brave?

Comment

• jovancic
      CBC Početnik
      • 31.12.2009
      • 3
      • beograd

Nije imao nikakvih manifestacija u toku rada....samo da kazem da sam ga ostavio da prenoci i ujutru sam ga upalio bez problema....
      izgleda da mi je ipak usla voda do elektronike...napominjem da sam iz bg i da je juce u Bg bila bas velika kisa sa gradom...a danas je sunce...tako da verujem da se auto takoreci prosusio..
      ostaje mi samo da pogledam odvode sa brisaca za vodu, da nisu kojim slucajem zapuseni...

Comment

• Wayat Erp
        CBC Veteran
        • 17.04.2009
        • 121
        • Beograd
        • Hyundai Elantra 2.0 crdi

Pogledaj za svaki slucaj te odvode kod brisaca jer oni mogu da naprave problem,ako ti je prostor kod pedala suv verovatno je sa njima sa njima sve u redu.

Comment

Working...
        X