problem sa kocnicama

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MarkoM
    CBC Početnik
    • 06.07.2010
    • 1
    • so

problem sa kocnicama

Drage kolege vozaci a pogotovo majstori,molim vas za pomoc u vidu saveta i razmeni iskustava.Naime vozim A4 1996 1.9tdi i u zadnjih par dana mi se poceli grejati (vise nego normalno)tockovi,posebno desni.Majstor mi je skidao,cistio cilinndre,menjao gumice,sve Dobro funcionisea ali se i dalje tockovi greju,a sto je bitno i neblokiraju se.!!?? Majstor me savetuje da ipak odem na jedan put od 100-tinjak km,na koji trebam ici sa takvim kocnicama da vidim do koje mere bi to islo(grejanje)??!! , a posle toga da probamo promeniti kompletno ulje,ako ni tad ne bude resen problem,da nam ostaje glavni kocioni cilindar i na kraju (daleko bilo) servo uredjaj.Kad sam kod serva,onda da napomenem kad voyim auto putem da mi se upali lampica od serva i mala i velika strecajuca,ali samo na auto putu.Pomoziteeee!!!!!
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: problem sa kocnicama

promeni majstora

Comment

• maliomladinac
      CBC Senator XXL
      • 21.11.2008
      • 995
      • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Za pocetak poslusaj JAPANX-a

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
      061/665-94-23

Comment

• Igor_sd
        CBC Veteran
        • 23.12.2007
        • 146
        • Smederevo
        • 607 2.2 B tiptronic

Podrzavam, drugi majstor. Pedantan!
        A pre toga se konsultuj i uporedi sa nekim koliko se to kod tebe greje. Od trenja mora kineticka da se pretvori u toplotnu energiju. Meni se po gradu u zurbi ugreju sva cetri junacki, (sto rece neko "cvrci kad pljunes") na otvorenom se olade skroz.

Comment

Working...
        X