Lancia 2.0.....pri kretanju se cuje blago zveckanje u motoru,navodno,rekli su mi da hidropodizaci nemaju dovoljno ulja,mada je ulje na maksimumu, i pri paljenju motora kada je zagrejan,kao da zapne, cuju se ventili kao nekada kod Yuga kad je lose gorivo...opet,neko tvrdi da se cuje tzv.varijator zbog ulja - SELENIA GOLD...ima li neko slicna iskustva_?
Lancia Lybra 2.0 problem sa hidropodizacima i ventilima
Collapse
X
-
Re: Lancia Lybra 2.0 problem sa hidropodizacima i ventilima
I moja zvecka evo vec 90.000 km i nista joj nije, inace radjena je komplet glava i menjani svi podizaci.
Vozi i ne diraj nista( zveckanje se javlja samo na benzinu)
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
Hvala na odgovoru,stvarno nemam pojma o tom autu nista,nekih mesec dana je kod mene...ok je skroz i razmisljam o plinu da ugradim,sahrani me benzin..i tu mi rekose neki DOKTORI da ce kao elektronika da pobrljavi jel nije predvidjen za plin,mada ja ne verujem tim pricama...et,ako znas nesto oko toga,posto kazes,zvecka samo na benzinu, kad stignes, reci...puno hvala,pozzzzz
Comment
-
-
Tog ko ti je to rekao pozdravi od mene i slobodno mu reci da nema pojma.
Moj auto ima obican venturi plin, neki krs skinut polovan sa karizme, nema cak ni LCS, tako je presao evo vec blizu 90.000km i radi bez greske.
Mogu samo da zamislim kako radi na sekvent koji je obavezan za ovaj auto(za normalne ljude-podrazumeva se).Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
Malo se cuju ventili i kod mene kada radi na benzin. Na plinu nema toga i lepo radi. Sekvent ugradjen, predjeno dosad oko 170.000km na plin. Ulje koristim Mobil 10w40 polusint u ovim letnjim mesecima. Zimi koristim 5w40.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Neznam sta se desava sa elektronikom pri ugradnji plina, konkretno mislim na TRIP opciju, pokazivac potrosnje goriva itd. sve sto ima od opcija, da li funkcionise i na plinu, obzirom da je prilagodjeno samo za benzin?
Comment
-
-
Auto je manje vise glupa sprava. I nije svestan na koje gorivo radi. Sve ce ti i dalje raditi ali pokazivace potrosnju benzina, sto ce malo da ti znaci. Vremenom ces ukapirati koliko ti trosi plina i neces obracati paznju na trip.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by SrdjanAuto je manje vise glupa sprava. I nije svestan na koje gorivo radi. Sve ce ti i dalje raditi ali pokazivace potrosnju benzina, sto ce malo da ti znaci. Vremenom ces ukapirati koliko ti trosi plina i neces obracati paznju na trip.
Comment
-
Comment