Astra G motor usmerivaca vazduha u kabini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bax76
    CBC Senator XXL
    • 07.11.2006
    • 605
    • BG

Astra G motor usmerivaca vazduha u kabini

Auto je star nepune 3 godine, pojavio se neki zvuk u kabini, preko telefona servis kaze da je motor usmerivaca vazduha, i da je nov 8000 dinara.
    Jer ima neko iskustva sa ovim ,gde se nalazi, i jel moze nekako da se ocisti i da se jeftinije prodje?
    thx.
  • bax76
    CBC Senator XXL
    • 07.11.2006
    • 605
    • BG

Re: Astra G motor usmerivaca vazduha u kabini

Aj da odgovorim sam sebi mozda ce nekome trebati.

Puca osovina klapne recirkulacije vazduha, koja ide na el.motor, i to je cest kvar na Astrama G i H.

Puca i u garanciji pa ako cujete da bam zuji neki El.motor par sekundi kad upalite auto, pukla vam je ta klapna.
    Fush uradjen sklop..

Pored placanja 100 evra za novu, ili neke prirucne krpacine, ja sam se resio za najlakse resenje. Otkacio sam motorcic, i klapnu napraavio da trajno vuce vazduh spolja.

Mana je sto sad ne mogu da zaustavim neki smrad spolja, osim da ugasim ventilatore, i sl.

Prednost je sto bi i nova klapna ponovo pukla, jer je to prosto uradjeno lose, i puca 100 posto.

Comment

• nnad
      CBC Veteran
      • 16.01.2008
      • 171
      • pancevo

e druze i meni je izgleda otiso taj motor ali na pezou. od skoro kad upalim auto cuje se cangrljanje kao da guzva kasetu i zvuk prestaje kad pritisnem dugme za regulaciju vazduha- spolja - unutra

Comment

• bax76
        CBC Senator XXL
        • 07.11.2006
        • 605
        • BG

Meni je na 309 ta klapna radila 19 godina
        Pozdrav.

Comment

Working...
        X