imam problem sa siberom na golfu 2.kad sam kupio auto siber je bio zalijepljen i nije nigdje kapio ali mi ga je jedan prijatelj otvorio i otad su poceli problemi..poceo je kapiti sa svih strana.cak sam ga pokusao lijepiti silikonom za stakla i dvokomponentnim ljepilom i nisam uspio,pa me zanima ima li iko od vas ijedan prijedlog kako da to napravim....
Siber golf 2
Collapse
X
-
Re: Siber golf 2
Jeli fabrički šiber što se otvara skroz ili ono naknadno ugrađeno sranje što može samo da se iskosi?
Ako je fabrički on ima kanale za odvod vode koja prođe pored kedera i oni se poslje 20godina zapuše prljavštinom i treba da se očiste i nećeš imat više problema a možeš da koristiš šiber kad oćeš. Ako je ono naknadno ugrađeno sranje moraćeš skroz da ga rastaviš skineš keder, očistiš ga i odmastiš, kupiš UV otporan silikon( onaj obični izgori od sunca) zaljepiš keder za auto tako što ćeš da ga napuniš dobro silikonom pa tek onda staviš na mjesto, pa onda kad staviš staklo otvoriš ga skroz i napuniš silikonom ispod njega, kad se zatvori staklo će da istisne višak silikona, ako dobro odradiš širina tog zaljepljenog djela će bit bar 1cm. Višak silikona koji se istisne nemoj brisat nego sačekaj da se osuši pa ga izreži skalpelom ili žiletom (pazi da ne odljepiš sve).
Znači obavezno očišćena odmašćena površina, bez kapi vode jer silikon ne voli vlagu na površini za koju se ljepi, i ne štedi na silikonu biće ti dovoljna jedna tuba al ako ti ostane više od pola svi su izgledi da ćeš sve ovo radit ponovo
-
Comment