Zaglavila rucna kocnica Golf 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ROCK85
    CBC Početnik
    • 14.12.2010
    • 2
    • Beograd

Zaglavila rucna kocnica Golf 3

Sve je normalno radilo medjutim ostavio sam preko noci podignutu rucnu kocnicu i ujutru spustim medjutim zadnji tockovi su blokirani kao da je podignuta. Kad podizem ponovo pucica se veoma lako podize. Da li je moguce da je zaglavilo od hladnoce ili je nesto drugo u pitanju? Hvala
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Re: Zaglavila rucna kocnica Golf 3

Zaledila ti je sajla,nemoj podizati rucnu na minusu.Razradice ti se to dok budes vozio.

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

A ako se ne razradi odnosno budes li razradjivao u voznji, lako se moze desiti da ne otpusti, zapalice ti se zadnji paknovi i napravices tesko sr...

Parkiraj auto u kakvu grejanu garazu dok ne odledi, ili probaj par puta na trzaj da krenes dok ne otpusti, a ako ne pusta ja sigurno ne bih vozio tako...
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• boban1982
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2010
        • 1106
        • Batajnica
        • SAXO VTS-BIC

Nisam se dobro izrazio,mislio sam kreni malo napred nazad pa vidi da li ce da otpusti,podigni i spusti par puta rucnu.I nemoj je vise dizati...

Comment

• ROCK85
          CBC Početnik
          • 14.12.2010
          • 2
          • Beograd

Znam da je zaledila. Pokusao malo ali samo napred nazadd isto je do za sada. Znam da sam se zajebo al jbg razmisljacu bolje za sledeci put. Nemam gde da ga stavim u garazi da mi je blizu. Pokusacu jos malo pa ako nece sacekacu sama da se ne odledi nije mi hitno da ga vozim. Hvala vam u svakom slucaju.

Comment

Working...
          X