Golf dizel - pritisak izbija filter za ulje - reseno -

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kolibarko
    CBC Član
    • 13.01.2009
    • 34
    • Salakovac
    • ford sierra , bmw e21 golf mk1

Golf dizel - pritisak izbija filter za ulje - reseno -

Elem situacija sledeca na golfu uradjena generalna pre dva meseca do danas sve je bilo ok , ali danas kad sam menjao filter za gorivo i izbacivao vazduh iz sistema sve je islo ok dok auto nije upalio kad sam izasao iz auta imao sam sta da vidim,ulje se rasulo ispod auta ustanovio sam da je sve izaslo na filteru ulja pritisak je bio toliki da je filter izbacio iz prstena ,pomislio sam da je doslo do zacepljenja filtera pa sam promenio filter ali ista situacija se dogadja cim ga upalim probija ulje na filteru i to u velikom mlazu , ne radi se o malim kapljicama , pri tome mi se lampica za ulje gasi prilikom verlglanja, znaci po mome skromnom znanju ulje prolazi kroz sistem, STA MISLITE STA MOZE DA BUDE,filter je odgovarajuci , to sam odmah odbacio kao mogucnost ,e sad ima neki ventil u pumpi za ulje koji kazu da moze da otkaze , sumnjam na to
    sutra cu da amenim pumpu , IMA LI JOS NEKA SUGESTIJA STA MOZE DA BUDE UZROK OVOM PROBLEMU
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Re: GOLF DIZEL -PRITISAK ULJA IZBIJA FILTER ZA ULJE

A da nisi možda pokvario navoj na cevi na koju navijaš filter ? Ili pokušavaš stalno da zavrneš neodgovarajući filter ? I da nam otkriješ kojeg golfa imaš i sa kojim motorom, jer bi mogla tema i da nestane ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• TECA
      CBC Senator XXL
      • 14.10.2007
      • 2355
      • Oz

e sad ima neki ventil u pumpi za ulje koji kazu da moze da otkaze , sumnjam na to
      Ima,i on je u problemu.Zameni pumpu,lepo operi karter i sipaj novo ulje.

Comment

• kolibarko
        CBC Član
        • 13.01.2009
        • 34
        • Salakovac
        • ford sierra , bmw e21 golf mk1

golf 2 1.6 disel je u pitanju , veceras je resen problem, dakle kao sto rece drugar , problem je bio u uljanoj pumpi , pumpa zamenjena sad sljaka ko sat, u svakom slucaju hvala na odgovorima ..... pozdrav .... moze lock

Comment

Working...
        X