Ovako, vozim Lagunu 1.9 dci, 2002 godiste, dosada nisam imao nikakvih problema. Medjuti, na putu Beograd-Zajecar, negde u blizini Jagodine, secnula je 2-3 puta, i od tada motor mnogo jace bruji. Proverio sam izduve grane(sve je u redu), ali motor mnogo jace bruji nego dosad', cak i pod ler gasom.. Zanima me da l' je neko imao slican problem, ili zna sta je u pitanju.
Laguna II
Collapse
X
-
mozes li da opises kako je to "secnula"
moze biti svasta ako malo bolje opises mozda te mogu bar na nesto uputiti
mozes da pogldeas i ovde
Da li neko od vas vozi Lagunu II i kako je zadovoljan sa istom!? Kolike su cene redovnog, malog i velikog servia i da li ima neku deciju bolest!? Interesuje me ovaj dci od 120ks, mada ako neko zna moze da spomene i paletu benzinskih motora jer je kombinacija sa plinom veoma zanimljiva! I jos nesto, sto mozda nije za ovu temu,
probaj i search opciju mozda pomogneVTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
-
-
Samo dijagnostika! Ne zato, što je 2-3 puta secnula, već zbog pojačanog brujanja, nakon toga. Gore navedeni predlog, da čitanjem 300 strana, pronađeš sličan slučaj, mi ne izgleda koristan.
Da ne gledamo u pasulj, ili kojekakve košćice, jer bih možda video nešto u vezi zupčastog remena, predlažem dijagnostiku, pogotovo ako si primetio još nešto osim brujanja. Na primer, slabije ubrzanje, niži rpm na leru, ili slično.
Comment
-
Comment