Laguna II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dubs
    CBC Početnik
    • 18.09.2011
    • 1
    • Zajecar

Laguna II

Ovako, vozim Lagunu 1.9 dci, 2002 godiste, dosada nisam imao nikakvih problema. Medjuti, na putu Beograd-Zajecar, negde u blizini Jagodine, secnula je 2-3 puta, i od tada motor mnogo jace bruji. Proverio sam izduve grane(sve je u redu), ali motor mnogo jace bruji nego dosad', cak i pod ler gasom.. Zanima me da l' je neko imao slican problem, ili zna sta je u pitanju.
  • svarglic
    CBC Senator XXL
    • 30.10.2007
    • 396
    • Novi Sad
    • golf 4 TDI

mozes li da opises kako je to "secnula"
    moze biti svasta ako malo bolje opises mozda te mogu bar na nesto uputiti
    mozes da pogldeas i ovde
    Da li neko od vas vozi Lagunu II i kako je zadovoljan sa istom!? Kolike su cene redovnog, malog i velikog servia i da li ima neku deciju bolest!? Interesuje me ovaj dci od 120ks, mada ako neko zna moze da spomene i paletu benzinskih motora jer je kombinacija sa plinom veoma zanimljiva! I jos nesto, sto mozda nije za ovu temu,

probaj i search opciju mozda pomogne
    VTS
    Originally posted by QV lale
    Jos jedan....
    Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
    where real Saxomans live...

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Samo dijagnostika! Ne zato, što je 2-3 puta secnula, već zbog pojačanog brujanja, nakon toga. Gore navedeni predlog, da čitanjem 300 strana, pronađeš sličan slučaj, mi ne izgleda koristan.

Da ne gledamo u pasulj, ili kojekakve košćice, jer bih možda video nešto u vezi zupčastog remena, predlažem dijagnostiku, pogotovo ako si primetio još nešto osim brujanja. Na primer, slabije ubrzanje, niži rpm na leru, ili slično.

Comment

Working...
      X