Renault Laguna 2002 1.6 benzinac,presla oko 200000km.Danas sam upalio auto,sve je normalno radio,normalno se upalio a onda sam ga ugasio da bih zamenio sijalice na kratkim svetlima jer su bile stare,nebitno...kada sam stavio sijalice probao sam ih i normalno su radile ali kada sam hteo da ponovo upalim auto nije hteo da vergla uopste,znaci samo cakne nesto i stoje lampice stop i akumulator.otvorim haubu i cujem da zuji valjda pumpa,iskljucim kontakt iskljucim desnu sijalicu iz kabla probam ponovo da ulalim auto kad ono upali bez problema,opet ga ugasim ,vratim sijalicu,probam da upalim kad ono opet isto,samo cakne,i od tad vise nije hteo nikako da upali ni sa sijalicom ni bez...sad nemam pojma o cemu se radi,pregledao sam velike osigurace sto su kod akumulatora i ok su,vadio i stavljao karticu par puta i nista...,ako neko znam mozda o cemu se radi bio bih mu zahvalan da mi kaze...
i kad pritisnem start cakne i ugasi mi se displej gde je sat,radio i senzori za tockovi...pa se upali posle 15tak sekundi..
i kad pritisnem start cakne i ugasi mi se displej gde je sat,radio i senzori za tockovi...pa se upali posle 15tak sekundi..
Comment