Auspuh problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Auspuh problem

Pre 3-4 godine ugrađen je auspuh i sve je lepo radilo do pre koju nedelju dok nije počeo da prducka i polako se čuo sve više...

Pošaljem ćaleta u isti auspuh servis promene lonac, cev je dobra kaže ne treba i od tada auto se čuje kao promukli stojadin koji je počeo da mutira... voziš 40 konstantno, čuje se prrrrr ubrzas malo brumbrrrr i tako dalje... pošaljem ja caleta danas ponovo na reklamaciju i oni ga ubede da je to sve u redu i da mi ne valjaju ("labavi") ventili... kaže da dođem ja pa će mi objasniti, a ja bi da idem sa nekim predznanjem može li da prdi od ventila, mogu li da se rašteluju za 3 nedelje?

Da naštelujem ventile, i ako ne znam što, pa ako nije da mu ispostavim račun ili da stavim drugi lonac kod nekog drugog... šta bi ste vi?
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
  • rados
    CBC Senator XXL
    • 02.03.2011
    • 539
    • G.Milanovac SRBIJA
    • OPEL ASTRA G Z16XE

koji je auto u pitanju

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

kako radose ne znas koji auto vozi bezopasni !?! to bi svi po def. trebalo da znaju !
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

Da nisi olakšan za katalizator?

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

Nije katalizator... ventili ili lonac?
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

• stevak
            CBC Senator XXL
            • 31.05.2009
            • 1215
            • Zemun
            • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by uglavnom.bezopasni View Post
            Da naštelujem ventile, i ako ne znam što ili da stavim drugi lonac kod nekog drugog
            ... šta bi ste vi?
            Ja bih sendvič i pivo... dok razmišljam kakve veze imaju ventili sa auspuhom.
            ex SAABotražitelj

Comment

• uglavnom.bezopasni
              - 42 -
              • 03.02.2005
              • 2235
              • Novi Sad

Ja cu saznati samo da stignem da odem do Bate športauspufa da mi objasni... ili cu ja njemu kad mi vi kazete sta.

Ovo sve i pitam zato sto je u pitanju majstor koji je dosad bio korektan, neko drugi bi vec doruckovao taj lonac...

Comment

Working...
              X