Šiber, popravka, ugradnja drugog?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stalker92
    CBC Senator
    • 05.09.2008
    • 243
    • Novi Sad, Srbija
    • 1981 Ford Taunus Tc3

Šiber, popravka, ugradnja drugog?

Pozdrav ljudi,

na mom autu se sad radi komplet limarija. Prošli vlasnici su svojevremeno ugradili jedan od onih univerzalnih šibera (trend '90-ih ). Naravno do sad je to počelo da curi, i sad je pravi momenat da rešim taj problem.

Dimenzije rupe u krovu su 77cm x 39cm. Prvo sam kontao da nađem neki sličnih dimenzija (malo većih) pa da ga uglavim, međutim ništa od toga... Nemam ideja više gde da tražim...

Ima li neko da preporuči gde bi mogli da se nabave ti univerzalni šiberi, ili da neko uspešno vrši njihovu popravku (poželjno Novi Sad i okolina)? Problem je u kederu, koji se vremenom stvrdne i poprimi oblik od spuštenog šibera, tako da više ne dihtuje kad je spušten...
  • stevak
    CBC Senator XXL
    • 31.05.2009
    • 1215
    • Zemun
    • Saab 9000 cs 2.0T

Znam da je nekad bilo raznoraznih profila kedera subotom i nedeljom na Bubanj potoku u Bg.

Ako ne nađeš novi keder, mogao bi da "oživiš" stari tako što ćeš u spljoštenu šupljinu da uvučeš tanko gumeno crevce koje će da ga podigne.
    ex SAABotražitelj

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Pogledaj na auto pijaci u NS!

Comment

• rajmax63
        CBC Prijatelj
        • 02.04.2005
        • 1415
        • Bačka Palanka
        • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Imaš najjaču radnju u NS u Temerniskoj i ugao Bele Njive . Nema reklame pa ćeš se snaći i ovako .
        Tamo ima kedera kakvih god možeš zamisliti na svetu . Ako nema u radnji poslaćete u Šakašku gde je vele prodaje pa tamo nadji :-)
        Dimenzije rupe u krovu su 77cm x 39cm. Prvo sam kontao da nađem neki sličnih dimenzija (malo većih) pa da ga uglavim, međutim ništa od toga... Nemam ideja više gde da tražim...
        blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
        Audi ima crveno T

Comment

Working...
        X