jos ovo paseli koji razvodnik od mazde 323 na moj da znam 121...i staje naj pametnije da uradim kupim polovan razvodnik ili nov komutator
ima li ko da je stavio komutator od juga na mazdu 121
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sto to mislis da ja neznam sta ocu ocu da popravim auto da me ne kosta puno vec sam bacijo 20evra zato trazim pomoc da znam sta da radim gledosam po netu misli da nije komutator onje mjenjan prije a vlasnik kaze kad je on crko auto se nije mogo vise upalit dok nije novi stavljen.znam ija nesto oko struje i mehanike a vidim da niste voljni da pomognete gubite mstrije ok
Comment
-
-
Dokle god budeš na ovaj način preko neta opravljao auto, bacićeš još koji put po 20 evra...
Comment
-
-
pa odes kod majstora i neka sve ispita,i neka ti kaze sta je problem,nemoj ici kod majstora a misliti da znas bolje od njega jer ako se ljudi bave tim poslom valjda imaju neka iskustva u tome.Da si ovde kod mene ja bih ti to nabudzio ali to budzenje mora polako sa razmisljanjem sta i kako moze i sme.Najlakse je orginalno i majstoru da mnogo ne razmislja,a znaj da budzenje mora vise da kosta.
Comment
-
-
Tema je dobar primer ničega pa će kao takva da ostane zaključana.
Svi forumi ili grupe za druženje, pomoć ili kako god se baziraju na dobroj volji učesnika. Pomoć je moguća ako onaj koji je traži zna šta mu treba i zna da izvede to što mu se sugeriše.
Mnogo puta se pitači naljute uz izreku "hvala na ničemu" ili niste mi pomogli i slično.
Da bi se nekom pomoglo mora imati elementarno znanje iz toga što traži pomoć, bar kad se o automobilima i popravkama radi.
Kako se skida tapacirung sa vrata je jednostavno pitanje i odgovor po tačkama skini tim redom to i to će svi razumeti pa i oni neskloni tehnici.
Kako da popravim komutator će razumeti oni koji znaju šta i kako komutator radi.
Da li valja rotor? Stavio majstor na neki stalak (grol aparat) upalio struju i mrda neki limčić i kaže valja. Momčina Goran kaže vidi budalu kakav je to majstor...
Razlog je taj što močina goran ne zna šta je rotor i kako radi.
Comment
-
Comment