ima li ko da je stavio komutator od juga na mazdu 121

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • goran.momak
    Banovan
    • 26.08.2015
    • 12
    • bijeljina
    • mazda 121

jos ovo paseli koji razvodnik od mazde 323 na moj da znam 121...i staje naj pametnije da uradim kupim polovan razvodnik ili nov komutator

Comment

• rados
      CBC Senator XXL
      • 02.03.2011
      • 539
      • G.Milanovac SRBIJA
      • OPEL ASTRA G Z16XE

neznam da li pase 323 na 121 to valjda znaju ti koji drze otpad mazde,ako je ispravan senzor i razvodnik nema lufta u biksnama kupi komutator

Comment

• goran.momak
        Banovan
        • 26.08.2015
        • 12
        • bijeljina
        • mazda 121

mozeli ko mi reci od cega pase taj senzor pikup da znam ako moze od necega drugoga daje isti ovaj kod nas dodje 90 e od mazde

Comment

• goran.momak
          Banovan
          • 26.08.2015
          • 12
          • bijeljina
          • mazda 121

nosijo sam kod nekog majstora magnetnu glavu on stavijo na unijomjer otpor zakacijo dva kabla i prelazijo kljucem preko nje kaze ako mjenja otpor da je ispravna tolko o majstorima u bijeljini taj ima i dijagnostiku.jeli to pouzdano za mjerenje

Comment

• TECA
            CBC Senator XXL
            • 14.10.2007
            • 2355
            • Oz

Ako mislis da resis problem,vrati se kod tog nekog bjeljinskog majstora,taj zna sta radi i zna posao...pre ce biti da ti neznas sta zelis

Comment

• goran.momak
              Banovan
              • 26.08.2015
              • 12
              • bijeljina
              • mazda 121

sto to mislis da ja neznam sta ocu ocu da popravim auto da me ne kosta puno vec sam bacijo 20evra zato trazim pomoc da znam sta da radim gledosam po netu misli da nije komutator onje mjenjan prije a vlasnik kaze kad je on crko auto se nije mogo vise upalit dok nije novi stavljen.znam ija nesto oko struje i mehanike a vidim da niste voljni da pomognete gubite mstrije ok

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Dokle god budeš na ovaj način preko neta opravljao auto, bacićeš još koji put po 20 evra...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• rados
                  CBC Senator XXL
                  • 02.03.2011
                  • 539
                  • G.Milanovac SRBIJA
                  • OPEL ASTRA G Z16XE

pa odes kod majstora i neka sve ispita,i neka ti kaze sta je problem,nemoj ici kod majstora a misliti da znas bolje od njega jer ako se ljudi bave tim poslom valjda imaju neka iskustva u tome.Da si ovde kod mene ja bih ti to nabudzio ali to budzenje mora polako sa razmisljanjem sta i kako moze i sme.Najlakse je orginalno i majstoru da mnogo ne razmislja,a znaj da budzenje mora vise da kosta.

Comment

• goran.momak
                    Banovan
                    • 26.08.2015
                    • 12
                    • bijeljina
                    • mazda 121

hvala ninacemu

Comment

• TECA
                      CBC Senator XXL
                      • 14.10.2007
                      • 2355
                      • Oz

Prvi odgovor na tvoj post je najeftiniji i naj ispravniji,drugi isto nije los,ali je skuplji i komplikovaniji.Nisi poslusao,radio po svome i sad ti drugi krivi.
                      Ko nece popa u ruku,zna se gde ljubi popadiju.

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Tema je dobar primer ničega pa će kao takva da ostane zaključana.

Svi forumi ili grupe za druženje, pomoć ili kako god se baziraju na dobroj volji učesnika. Pomoć je moguća ako onaj koji je traži zna šta mu treba i zna da izvede to što mu se sugeriše.

Mnogo puta se pitači naljute uz izreku "hvala na ničemu" ili niste mi pomogli i slično.
                        Da bi se nekom pomoglo mora imati elementarno znanje iz toga što traži pomoć, bar kad se o automobilima i popravkama radi.

Kako se skida tapacirung sa vrata je jednostavno pitanje i odgovor po tačkama skini tim redom to i to će svi razumeti pa i oni neskloni tehnici.
                        Kako da popravim komutator će razumeti oni koji znaju šta i kako komutator radi.

Da li valja rotor? Stavio majstor na neki stalak (grol aparat) upalio struju i mrda neki limčić i kaže valja. Momčina Goran kaže vidi budalu kakav je to majstor...
                        Razlog je taj što močina goran ne zna šta je rotor i kako radi.
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                        X