mitsubishi pinin 2.0 gdi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • goran7436
    CBC Član
    • 01.11.2015
    • 17
    • Teslic
    • Fiat

mitsubishi pinin 2.0 gdi

pozdrav svima. imam problem sa mitsubishijem pa ako je neko imao situaciju da mi pomogne da rijesim. ovako,ugasio se u voznji ocistim sistem goriva ,zamijenim pumpu u rezervoaru. upalim? radi na leru primi gas do 4000 obrt. pocne da trokira nekad se ugasi nekad ne. dijagnostika ne prijavljuje nista nikakvu gresku.
  • kalimero1
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2010
    • 318
    • zagreb
    • c5

vjerovatno ti je visokotlačna pumpa navukla smeča probaj očistiti dize i pumpu,ako
    ti je nešta od tog riknulo to je prilično skup sport.vidi u parametrima koliki ti je pritisak
    goriva mislim da na tim direktnim benzincima treba biti oko 50 bara.

Comment

• goran7436
      CBC Član
      • 01.11.2015
      • 17
      • Teslic
      • Fiat

cistio sam pumpu visokog pritiska jos cu kad uhvatim vremena zakacit manometar na reil da vidim koliki je pritisak. mada neznam tacno kopliki bi trebao tacno da bude na gdi sistemu. javljam se kad provjerim

Comment

• goran7436
        CBC Član
        • 01.11.2015
        • 17
        • Teslic
        • Fiat

Pozdrav. evo da se javim, mjerio pritisak benzina na gdi 2.0 Na leru 20 bar. sto po meni zadovoljava. Medjutim primetio sam da ,kada je senzor pritiska zakacen na konektor van reila mirnije radi na ler. Znaci jedan senzor u reilu sa njega skinut konektor i zakacen na drugi senzor

Comment

Working...
        X