Pepeljare na zadnjim vratima na 155...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GT
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 337
    • Beograd

Originally posted by 230
    Ma žao mi da ih zalepim, nikako ne mogu da skupim snage da svesno nešto na autu pokvarim, ako baš ne moram...

Ma naravno, nego ti lepo smisli nesto drugo sto ce resiti problem! Ne znam tacno kako izgledaju, ali rasturi ih pa osmisli resenje! E sad ako te mrzi, odes lepo na otpad i za 10 eura kupis dve 'nove'!
    "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• 230
      CBC Senator XXL
      • 02.04.2007
      • 775
      • Semberija

najbliži otpad na kom su čuli za 155 mi je 120-tak km na severoistok
      155+75=230
      VIVA LA VITA!!!

Comment

• dare156
        CBC Senator
        • 07.03.2007
        • 282
        • Beograd

Uh te pepeljare, mislio sam da ti predlozim da zamenis tapacirunge komplet dok nisam procitao poslednji post.
        a onda pa da, idi do perionice pa im se bar naj""i majke bice ti lakse, ako si bio, idi jos jednom . Pozz

Comment

• srdjan_p
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2004
          • 1915
          • ZR

Ma ni ja ne koristim pikslu nego me nervira...probacu da namestim a ako ne uspem ima da je zaglavim na zatvoreno...nego potero me malo maler sa ovom alfom...od kako sam je kupio dvaput mi neko izgrebao leva vrata a ne znam ko je...

Comment

• GT
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2006
            • 337
            • Beograd

Svaka Alfa vuce nesto sa sobom, a to treba da shvatis kao upozorenje da je nikada ne ostavis savrsenom, znaci uvek pusti da bude nesto sto ceka na doradu, popravku, sminkanje i slicno! Prosto je sama po sebi prelepa i nesto joj ne da mira da takva bez i male sitnice i ostane!

Nisam sujeveran, ali jednostavno je tako!!!
            "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• Flavio
              CBC Senator XXL
              • 13.06.2006
              • 1926
              • 012 Centar
              • KaraWagon 1.4T.Spark

@230 gledao si da li su na mestu oni mali "djavolcici",mislim da oni drze pixlu (na zadnjim vratima) zatvorenu,da nisu ispali i sl.? Aj uslikacu,da vidis na sta mislim .

Off
              Originally posted by srdjan_p
              ..nego potero me malo maler sa ovom alfom...od kako sam je kupio dvaput mi neko izgrebao leva vrata a ne znam ko je...
              I mene ... desno radio ekser a levo cesanje ... parking oba puta .

Comment

• dare156
                CBC Senator
                • 07.03.2007
                • 282
                • Beograd

Skrenuli smo sa teme, ova piksla postala top 10 vec danima. Ajde i ja da se pozalim U 155 su mi se dva puta uparkirali u desna vrata, znak mi skidali deset puta, a proslog vikenda su mi ispred nekog splava izgrebali 156 . Nije mi dobro, valjda cu jednom u zivotu da naletim na nekog ko to radi. Pozz

Comment

Working...
                X