RENAULT Megane 1.9D 2001. - Problem sa aupuhom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrlezemun
    CBC Član
    • 22.01.2008
    • 14
    • Munze

RENAULT Megane 1.9D 2001. - Problem sa aupuhom

kada auto radi na leru s vremena na vreme pocinje da se cuje brujanje auspuha. To se nekad desava kad je ladan motor, a nekad i kada je zagrejan. Zvuk koji se cuje je slican on kada se odvali metal i onda se cuje udaranje metala od metal. Zavlacio sam se ispod auta i nigde nisam video da je nesto napuklo. Pricao sam sa nekim ljudima i rekli su mi da je moguce da mi je puklo nesto u loncu i da treba lonac da se otvori i da se to zavari.

E sad, meni treba jos necije misljenje u vezi ovog problema i ako ima neko da preporuci neki auspuh servis?

unapred hvala,

Poruku izmenio: gordi014
  • nenasan
    CBC Član
    • 15.10.2007
    • 73
    • Šabac

I ja imam taj problem verovatno jeste u loncu jer mi se pravdao auto limar da bi on voleo da zaradi samo da ima nešto da zavari ali ništa,a to od otvaranja pa zavirivanja u njega...to je glupo isplativije je kupiti nov jer otvoriti lonac i zatvoriti...pa njima je lakše da naprave nov.

Comment

• click
      CBC Veteran
      • 13.09.2007
      • 128
      • Beograd

Pletenica?

Comment

• cvrlezemun
        CBC Član
        • 22.01.2008
        • 14
        • Munze

a jel ima neko da preporuci neki dobar auspuh servis, a da nije preterano skup?

pozdrav,

Comment

• Dare 88
          CBC Član
          • 10.02.2007
          • 20
          • Zarkovo / Bg

Vlajkovic u Guncatima ja sam kod njih radio ceo izduv na yugu i bio sam zadovoljan.Necu da ispadne da ih reklamiram ili tako nesto nemam nikakve veze sa njima nego ti samo kazem de bi ja radio ponovo auspuh.Pozz
          RENAULT 5

Comment

• cvrlezemun
            CBC Član
            • 22.01.2008
            • 14
            • Munze

i ja sam cuo da ga dosta ljudi hvali na ovom forumu, jedino je problem sto je malo udaljen...

Comment

• Probisvet
              CBC Senator XXL
              • 07.06.2005
              • 423
              • FRANCUSKA

Re: RENAULT Megane 1.9D 2001. - Problem sa aupuhom

Originally posted by cvrlezemun
              kada auto radi na leru s vremena na vreme pocinje da se cuje brujanje auspuha. To se nekad desava kad je ladan motor, a nekad i kada je zagrejan.
              Poruku izmenio: gordi014
              Ako je povremeno onda pogledaj dali je neki gumeni nosac pukao, zavuci se ispod auta i procimaj izduvni sistem pa ces videti dali je to ili sam lonac. Meni je malo neobicnoo da se nesto povremeno moze desiti. Ako je nesto propalo u izduvnom loncu onda je neobican zvuk konstantan a ne povremeno.

Comment

• cvrlezemun
                CBC Član
                • 22.01.2008
                • 14
                • Munze

zavlacio sam se ispod auta i proverio sam sve nostace, ispravni su. tad kad sam se podvukao pod auto, za baksuz nista se nije culo, tako da nisam mogao da cujem odakle potice brujanje. cimao sam auspuh da vidim da nije negde otkacen, ali je sve bilo ok. jednom sam, dok je burjao auspuh, stavio nogu pozadi na auspuh i malo ga opteretio i prestalo je brujanje. spolja auspuh izgleda u redu, nigde nema znakova rdje.
                od skoro je poceo i da se cuje i u voznji na nekih 1500 - 1700 obrtaja, zacuje se malo brujanje lima.

ukoliko je u pitanju lonac, sta mi preporucujete, da ga isecem otvorim i zavari to sto se cuje ili da stavim novi lonac i od kog materjala?

pozdrav,

Comment

• TRISHA
                  CBC Senator XXL
                  • 19.06.2007
                  • 443
                  • Zemun

Milose pa mogao bi i da predstavis malo (ako vec nisi) svog renoa...recimo slike neke......

izvinte sto offujem temu....ali to mi komsija
                  Narode Srbije probudi se! Isteklo je radno vreme.

Comment

Working...
                  X