Renualt Megane II 1.9 dci 2004 godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mercator234
    CBC Veteran
    • 03.08.2007
    • 106
    • tel.net.ba

Re: Opet ja

Originally posted by mercator234
    Pitanje: ima li netko da ima oaj motor da mi kaže kako njemu vuče-evo ja ću da kažem od 1700-3000 o/min vuče ko LUD posle 3000 o/min ipak vuče malo lošije(mislim do 4000 o/min bi trebao vući isto)...čišćen senzor protoka zraka, auto servisiran sve uredno , nema greške na elektronici...molim one koji imaju ovaj motor (1.9 dci 120 konja) da se jave i kažu kako se njihovi motori ponašaju....napominjem auto razvija max.brzinu bez problema , ali moj je dojam da od 3000 o/min ide slabije.....please help
    uzgred čitao sam da se klema akumulatora mora skimuti na barem pola sata kad se ovo radi, pitanje glasi čišćenje ovor senzora je vršeno prije 2 dana(ne znam je li odspajan akumulator) kao i mjenjanje filtera, sad ,me zanima mogu li ja skinuti klemu akumulatora na pola sata , oće li se izgubiti kod na daljinskom ili tako nešto???

Comment

• dusanns
      CBC Veteran
      • 03.06.2007
      • 199
      • Novi Sad

Re: Opet ja

Originally posted by mercator234
      Pitanje: ima li netko da ima oaj motor da mi kaže kako njemu vuče-evo ja ću da kažem od 1700-3000 o/min vuče ko LUD posle 3000 o/min ipak vuče malo lošije(mislim do 4000 o/min bi trebao vući isto)...čišćen senzor protoka zraka, auto servisiran sve uredno , nema greške na elektronici...molim one koji imaju ovaj motor (1.9 dci 120 konja) da se jave i kažu kako se njihovi motori ponašaju....napominjem auto razvija max.brzinu bez problema , ali moj je dojam da od 3000 o/min ide slabije.....please help
      .... pa nema tu sta da ti bude cudno, tako radi svaki i to sto kazes da posle 3000-3500 obrtaja ide slabije i to je normalno jel tad vec trazi sledecu brzinu
      http://www.renaultforumserbia.com/index.php

Comment

• mercator234
        CBC Veteran
        • 03.08.2007
        • 106
        • tel.net.ba

AJDE SUPER

odmah mi je lakše..usput zanima me nešto da li je netko od vas prao motor u svog renaulta (je nažalost jesam), pošto se u mene pali sila jedna kvaraova( card reader fault, asr,esp,abs fault, greška jastuka(service gori), naravno sve ovo je ispravno iradi) i zanima me kako i gdje i šta treba osušiti da napokon prestanu problemi???

Comment

• dusanns
          CBC Veteran
          • 03.06.2007
          • 199
          • Novi Sad

Jel su prestale da svetle lampice? Pravo da ti kezem ja se stim stvarima ne bih zezao
          elektronika je cudo i mislim da bi trebao da odes u servis da ga prikacis na komp pa
          da vidis sta je problem!
          http://www.renaultforumserbia.com/index.php

Comment

• aydin~
            CBC Početnik
            • 19.03.2008
            • 1
            • rajvoSa

svi ti hepeci sto svijetle npr. promjena ulja i sl. zamjene , poslje 7 dana se sam board komp resetuje...

a auto poslje 3 hiljade slabije vuce jer je 8v , dizal
            nebi se trebalo osjetiti slabije da vuce , puno :\

kad palis malo jace zatrese motor i cuje se auspuh, kad drzis konstantan gas cuje se kao neko grebanje , kao da hrze nesto , auto slabije prima gas , onda ti je mozda desni nosac motora otisao.

ja sma isto problem imao sa senicom dok sam ga imao 04 godina isti motor

zamjenio desni nosac motora i miran

kazu da je to mana kod 1.5 i 1.9 dci motora , to se mjenja na 100-150 hiljada

pufa :X

Comment

Working...
            X