Fiat uno 1.0 fire otvori za ventilaciju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Duke
    CBC Senator XXL
    • 16.01.2006
    • 753
    • Urbs Naissus

Fiat uno 1.0 fire otvori za ventilaciju

Tema je takoreći pokojna, ali mi dobro dođe da zamolim vas "Italijane" za malu pomoć... Naime, moja rodbina se od nedavno "ponovila" jednim Unom fire, i kod njega sam primetio jedno neuobičajeno ponašanje kada je u pitanju grejanje/hlađenje. A to će u narednim danima postati veoma aktuelna tema.

Naime, koju god kombinaciju sa uvrtanjem ručica usmerivača vazduha za grejanje da isprobam, jedini otvori iz kojih mogu da "izmolim" topao vazduh su oni koji bacaju vazduh na šoferku.

Nikakvom magijom nisam uspeo da nateram topao vazduh da "poteče" i na centralne rešetke, iliti pak na bočne, one koje su namenjene odmagljivanju bočnih stakala. Čak, ako se ne varam, na ove bočne uopšte ne dolazi vazduh iz ventilatora grejanja/ventilacije, već samo spoljni vazduh, to jest, kad auto stoji nema protoka, tek se u kretanju dovodi spoljni vazduh.

Neki od posedovaoca Fiata mi rekoše da je to kao u redu, to tako radi , ali ja prosto ne mogu da poverujem da je iko bio sklon takvom idiotizmu pri projektovanju auta. Ili ipak...

Da li se neko susretao sa ovakvim problemom, ako je ovo problem, ili je ovo "normalno" ?
    "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
  • vladaa
    CBC Član
    • 07.08.2009
    • 65
    • nis

Re: Fiat uno 1.0 fire

Ja sam imao taj fiat i mogu ti reci da ni meni nije duvao na centralnoj konzoli vruc vazduh nikad I meni su rekli da je to tako fabricki, sto je po meni debilizam ali naviknes se. Na sadasnjoj corsi isti takav fabricki debilizam!A sa strane je duvao sasvim ok, cim ukljucis ventilator.I mogu ti reci da je imao extra kvalitetno grejanje.
    SKR je SKR za SKR

Comment

• Duke
      CBC Senator XXL
      • 16.01.2006
      • 753
      • Urbs Naissus

Re: Fiat uno 1.0 fire

Bože Gospode...evo krstim se... Hvala na odgovoru!
      "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

Working...
      X