Pre neki dan sam pregitovao neko ulubljenje na vratima i ofarbao a potom lakirao.Posto mi je ostala ivica zakrpe itrebalo bi sad da to predjem nekom 2000 smirglom.E sad me zanima kad se zavrzi sa 2000 smirglom,koje sredctvo moze da mu da pun sjaj i glatkocu za finis.Slabo se razumem u sredstva za poliranje al pretpostavljam da to treba da bude nesto za staru boju da bi moglo da vrati sjaj prethodno matiranoj povrsini?Ima li neko iskustva sa sredstvima za poliranje?
Molersko-farbarski radovi
Collapse
X
-
pa sad ako si radio molerske poslove na automobilu tu bas nemoze
da ti se pomogne!
a ako si farbao i lakirao onda mogu da ti pomognem!
posle smirgle p2000 vratices sjaj grubom polir pastom koja se zove
FARECLA G-3 koja se radi sa vodom - manje paste sa malo vise vodice
i trljas ako nemas polir masinu! posle toga sve lepo operes i sacekas da se osusi pa ondak poliras nekom zavrsnom polir pastom koja se radi na suvo!
najpogodnija je 3M IMPERIAL sa zutim cepom koja sluzi za rucno poliranje
ili sa crvenim cepom koja je namenjena za poliranje sa polir masinom!
a sve to mozes da kupis u MAX MEYER prodavnicama!
jedna je na Severnom bulevaru 6
druga u Ugrinovackoj 51 u Zemunu
a treca je na smederevskom putu u kaludjerici!
pozdrav!
ne gubi nadu u svoje ruke!
pozdravljam svaki pokusaj!
-
-
Znaci farcela G3 je nastavak?LepoPa sala mala,gitovao,polirao koliko sam umeo i mogao.Onda sam prvo odradio farbu iz spreja i bese ok,medjutim kod lakiranja su se pokazale ivice zakrpe i narandzina kora.Nema mi druge nego da naspricam deblje pa da smirglam dok ne izravnam a zatim poliram?Il mozda gresim?I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Pa to ti je ono po narudzbi iz Vojvode Stepe.Istoniraju ti i spakuju i sprej.Boja sprej+Lak sprej posto je metalik farba 1100 komplet.Lepo su potrefili nijansu al tesko mi je bez uslova za rad da to zavrsim picikato,al trudicu se.Nije samo novac u pitanju,volim ja da se bavim raznim stvarima a ovo mi je prilika.Ako zas... uvek mogu otici kod lakirera,oni i onako nece da rade drugu varijantu nego cela vrata.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
dakle imaš dva spreja, jedan za boju drugi za lak. Onda samo malo dodaj laka (dobro mućkaj jer je pojava narandžine kore nastala skoro sigurno usled slabog pritiska). Posle toga udri vodenu šmirglu (može se naći i finija od 2000) mada će ti ova odraditi posao. Posle udri poliranje i to je to.
Mej d sord bi vid ju
Comment
-
-
Pa zuljaj,trljaj.Radije bi pio pivce dok neka obdarena plavisa drmusa...smirglu,al sta je tu je.Moram prvo da nadjem tu grubu polir pastu koja ide izmedju 2000 smirgle i obicne polir paste.Hvala na savetu odoh da kupim neku lepu nalepnicuI'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
Comment