auto servis kocic, 2336660, vidikovac, pilota mihajla-nesto, ne znam broj al pre izlaska na ibarsku sa leve strane.
ne znam posto su tvoje, al ja sam dobio najbolje cene za kumho kada sam trazio za mene, 215/40/16, bile su skoro 15 evroa jeftnije po komadu. eto, pa ako pomogne...
da...195/50 R15 je najjeftinija guma od 15''. Prima ti je oko 3800 dinara, Fulda Carat Extremo je 5500, a Good Year Eagle F1 je oko 6400 dinara, Toyo T1 R je negde oko 5000 dinara, Bridgestone RE 720 je 70-ak evra, Continental SportContact je oko 80. Gledao sam pocetkom marta po Nisu i to su otprilike te cena.
Preporuka za Good Year Eagle F1 je AGROHIM, najjeftiniji su ubedljivo (imaju prodavnice po Novom Sadu, a mozda i po Bg...). Svi koji imaju tu gumu su super zadovoljni. Kazu da je odlicna za sportsku voznju, a ne trosi se tako brzo kao Toyo T1
Toyo Proxes T1-R
Toyo Proxes T1-S
Good Year Eagle F1
Falken Ziex (M+S su ali bez "lameli", i totalno vrhunske!) ZE502/512
Falken Azenis ST115 (mada sumnjam da se Azenis radi u 15")
Falken FK451 (e sad takodje mislim da ne rade 15" ali nisam siguran)
Tigar Prima
2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
Sta mislite o AVON gumama?
Po ceni su neznatno jace od TIGRA (do 500 din).... Ja ih voim na svojoj Vectri i za sada nemam zamerki. Mada imaju malo meksu smesu i trose se brze od npr Continentala
Inace ih ima u Atocentru Kulic kod kombinata Sport na Karaburmi....
Mea culpa.....
nije servis Kulic (ne znam sta mi bi?!) vec TADIC
Ne znam za prekucavanje datuma, ali kod njih sam i ranije kupovao gume (za Yuga i Floridu) i bio zadovoljan. Mada si me bacio u rebus pa cu pogledati ove koje sada imam......
Comment