Ja samo da kazem moj savet za gasni-uljni dilemu:
Obavezno gasni!
Danas sam na prednjim tockovima skinuo moje skoro dotrajale fabricke uljne sa Daewoo Lanos-a i stavio Bilstein gasne. Razlika je ogromna i odusevljen sam. Auto mnogo bolje lezi, odziv na korekcije volanom je mnogo bolji, rupe upija smirenije (ne ljulja se i poskakuje), u krivinama se manje nagine i ne znam ni ja vise sta jos...
jedina manica je osecaj da je auto tvrdji, ali je zato zbog toga osecaj sigurnosti veci. Razliku mogu da poredim samo sa razlikom osecaja voznje u camcu i kolima tj. sada je auto cvrsto na zemlji, i ne skakuce na svakom brdascetu
Ja samo da kazem moj savet za gasni-uljni dilemu:
Obavezno gasni!
Danas sam na prednjim tockovima skinuo moje skoro dotrajale fabricke uljne sa Daewoo Lanos-a i stavio Bilstein gasne. Razlika je ogromna i odusevljen sam. Auto mnogo bolje lezi, odziv na korekcije volanom je mnogo bolji, rupe upija smirenije (ne ljulja se i poskakuje), u krivinama se manje nagine i ne znam ni ja vise sta jos...
jedina manica je osecaj da je auto tvrdji, ali je zato zbog toga osecaj sigurnosti veci. Razliku mogu da poredim samo sa razlikom osecaja voznje u camcu i kolima tj. sada je auto cvrsto na zemlji, i ne skakuce na svakom brdascetu
ajde mi reci koliko si ih platio jer i ja moram da ih menjam!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
isto tako samo sto meni u ns-u nema ispod 7500,00 dinara
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
ako neko negde naleti na amortizere za Lanciu 4wd nek dojavi.
Isti su za Deltu i Prizmu, a po sadasnjim saznanjima nista drugo ne odgovara. Sachsovi po narudzbi kostaju oko 200E komad
Ma Bilstein su vrh, ali ne znam koliko su skuplji od drugih... Trazi za Yuga neke srednjeg cenovnog ranga, ali sa sto duzom garancijom. Od Monroe-a bezi kao djavo od krsta!!!!
Comment