mozda ce zvucati malo idiotski, ali bih ipak da pitam... Kako su raspodeljene brzine na CRX-u? Naime, kod mene iygleda otprilike ovako: prva ti je da ides jaaako polako, 10km/h, druga je do 30-40 km/h, a posle toga odmah trazi trecu, opominje me nekim ne bas prijatnim zvukom. Cim promenis brzinu, sve je OK i tada ucuti momentalno. Brzina od 70 km/h zahteva da se vozi u petoj. Zasto je tako? Ili moj CRX ima neki problem? Inace, odlicno ide i ne pravi nikakve probleme. Samo mi je cudno to sto vec posle 70 moras u petu. Mozete se i smejati pitanju, ali dajte odgovor!!!!
brzine
Collapse
X
-
mnogo hvala
Ne verujem da je auspuh: verovatno se samo malo muci kad je brzina neprilagodjena. Posto je auto relativno skoro kupljen, jos mi treba vremena da se naviknem. A posto nisam bas neki ekspert, pogotovo za Honde, verovatno cu vas 'osuditi na sebe' neko vreme. Ja sam od onih sto ih sve zanima, a sad, kada imam taj auto, naravno da zelim da saznam sve sto mogu, jer cu tako mozda smanjiti mogucnost da mi neko drugi soli pamet i 'popravlja' auto. A i moja radoznalost je kao vecito gladna zivotinja.
U svakom slucaju, mnogo hvala!
Comment
-
-
Batice, prvom mozes do 70, drugom 100, trecom... itd... do crvenog mora da ide,a da mu nista ne smeta
Dodji na Banjicu u nedelju u 19:30.
Comment
-
-
Naravno cuvaj auto!!!! Saltanje ispod 3000rpm, se ne preporucuje, 5-6000rpm je dobar dan (dobro, ne bas ceo dan)........
Ako je auto u OK stanju, nece nista da mu skodi malo ostrija voznja (cak naprotiv). A ako je u losem stanju, "penzionerskom" voznjom ces samo za koji mesec produziti agoniju koja te ceka. To sto ti se cuje, menjac, korpa, ventili.............???NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Originally posted by JAPANXposteno... mozda ga neki prethodni vlasnik ulanjio takvom voznjom pa se razvlaci kao slina
A zvuci koje ispusta kad je brzina neprilagodjena nisu jaki i nestanu cim ubacis u odgovarajucu brzinu. To smatram normalnim, samo mi nije jasno zasto vec oko 60 - 70 km/h auto hoce petu. Ponavljam, nemam iskustva sa CRX-om, a i manuelni menjac mi nije blizak. Kad jednom naviknes na automatski...
Comment
-
-
Samo nemoj da se tripujes bez potrebe.
Nego, koliko je presao?
Daj koju fotku ili makar linkove ka istim.
Comment
-
Comment