Automatski menjac BMW e34

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max_power
    CBC Član
    • 20.12.2006
    • 99
    • vrnjacka banja
    • bmw

Automatski menjac BMW e34

Dakle problem je u tome sto je auto udaren u prednju levu stranu...onako solidno je roknut, bio je upreden nekih 16mm...sve je sredjeno...limar odradio posao...to je vraceno sve...ali onaj birac brzina upada tako da nema veze sa oznakama...tj pozicijama na menjacu...sve u svemu za nekih 0.5CM. Glavni problem je sto ne mogu auto da ubacim u "P" poziciju pa ne mogu ni da ukocim auto. Znaci rucica bi trebala da krene napred jos jedno 0.5cm. Drzaci motora su citavi pa pretpostavljam da menjac i motor nisu krenuli u nazad... ona sipka od tog biraca do samog menjaca je ok takodje. Ja sam tako presao oko 300KM auto normalno radi, ne trese, ne puca, ne skripi. Smem li tako da ga vozim i sta bi moglo biti u pitanju. Majstora mi je za ovaj mesec preko glave pa bih prvo zeleo vase misljenje da cujem.

Hvala!
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

pa pretpostavljam da menjac i motor nisu krenuli u nazad
    nemoj da rešenje kvara zasnivaš na pretpostavkama.

proveri, malo je verovatno da je motor a i menjač ostao na mestu ako je limar imao posla (s obzirom na jačinu udara) pošto su nosači namerno veoma slabi i napravljeni da prvi pucaju pri udaru da motor ne bi uleteo u kabinu već ispod poda vozila.
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• max_power
      CBC Član
      • 20.12.2006
      • 99
      • vrnjacka banja
      • bmw

E hvala na odgovoru, sve je to pregledano i nikakve nepravilnosti nisu uocene. Problem smo resili stelovanjem nekih sajlica na menjacu koje povezuju sa biracem brzina. Za sada je sve ok, i auto je ponovo u voznom stanju.

Comment

• luka1
        CBC Senator XXL
        • 20.10.2004
        • 170
        • Skoplje-Makedonija

automatski Mjenjac

Pozdrav za moje drugare

Vidim da je Brick spreman na ovu temu
        Trba mi pomoc ili dobra informacija.
        Imam Opel fronteru 3.2 24 v benzinka 2004g i riknuop mi je menjac odnosno nece da krene sa mesta no kada se slepa posle 30- 40 na sat auto dalje ide sam. Ulje promenjeno i iduvan je filter malo je bolje no nije ni izdaleka to sto treba da bude.
        Dajte savet gde i ko moze to da uradi kako valja.
        Puno pozdrava iz Skoplja
        br sasije je.WOL06BG764V500895
        I TIP MENJACA JE 4L30E
        Luka1
        Pozdrav za staro drustvo

Comment

Working...
        X