Distanceri na paknama

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • trulex
    CBC Član
    • 08.03.2008
    • 63
    • NS

Distanceri na paknama

Menjao sam zadnje pločice i ustanovio sam da nema neki distanceri koji drže zadnje pločice, majstor kaže može i bez toga samo ću češće menjati pločice.
    Znam i ja da nisu džaba ti distanceri, ali bi voleo da mi neko stručnije objasni njihovu ulogu i da li stvarno može bez njih, bar neko vreme.
    Lancia Delta 1.6.
    Hvala unapred
    Pozdrav
  • ljube-kugla
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 1531
    • batajnica

ajde postavi slike tih distancera,nesto mi nije jasno,da nisu distanceri sto drze plocice da ne tandaraju u klestima
    ko na nas krene iz mesta je naje&o
    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• gt nebojsa
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 348
      • Preljina,Cacak

Ma verovatno su u pitanju limovi koji fiksiraju plocicu u celjust.
      Koliko ja znam,ima na nekim plocicama lim koji je fiksiran sa zadnje strane i savije se da ude u celjust.Uz neke druge dolazi lim koji se stavlja na plocicu do celjusti.
      Neki limovi imaju i prepust koji sluzi da pocne da struze po ivici diska pre nego sto se plocica skroz istrosi.
      Toyota Čačak

Comment

• milan_g1
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2007
        • 863
        • Karaburma

Verovatno je to u pitanju, meni je ispao jedan taj limic i plocice su udarale o disk u toku voznje, to cangaranje je bilo toliko jako da sam jednom prilikom stao i pogledao da li mi nije otpalo nesto ispod auta!
        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• trulex
          CBC Član
          • 08.03.2008
          • 63
          • NS

Originally posted by ljube-kugla
          ajde postavi slike tih distancera,nesto mi nije jasno,da nisu distanceri sto drze plocice da ne tandaraju u klestima
          Pa kako da slikam kad ih nemam, i ne znam kako izgledaju, znam samo da mi neki lik rekao da koštaju novi u prodavnici 3000 din, zato i pitam da li su baš neophodni.
          Da li sam ja dobro razumeo Nebojšu da neke pločice dolaze zajedno sa tim distancerima ili sam pobrkao nešto.

Comment

• gt nebojsa
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 348
            • Preljina,Cacak

Hteo sam da kazem da su ti limovi ono na sta je majstor mislio.
            Toyota Čačak

Comment

• milan_g1
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2007
              • 863
              • Karaburma

Samo malo cudna cena tih limova, 3000 din je mnogo za obicne limove, plus sto sam ih ja dobio u komlpetu sa plocicama, ferodo je u pitanju
              "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• trulex
                CBC Član
                • 08.03.2008
                • 63
                • NS

Originally posted by milan_g1
                Samo malo cudna cena tih limova, 3000 din je mnogo za obicne limove, plus sto sam ih ja dobio u komlpetu sa plocicama, ferodo je u pitanju
                Pa možda ne pričamo o ostim stvarima, zato sam i naveo cenu, inače jednom drugom majstoru sam takođe rekao da mi fale distanceri na zadnjim paknama i on mi je tražio 20 Eur po točku.
                Možda se ne radi o tim limovima što vi spominjete.
                Pozdrav

Comment

• milan_g1
                  CBC Senator XXL
                  • 07.02.2007
                  • 863
                  • Karaburma

Pa da, na to sam ciljao, tesko da su to ti limici na koje mislimo, mora da je nesto drugo u pitanju ali nista mi ne pada na pamet, naci ce se vec neko upuceniji...

Comment

Working...
                  X