Zamena dobosa sa diskovima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milan_g1
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2007
    • 863
    • Karaburma

Zamena dobosa sa diskovima

Ljudi kolika je zezancija da se dobosi zamene sa diskovima? Drugar mi daje sa G2 GTI zadnje glavcine, diskove, celjusti, sve kompletno. Da li samo skinem moje istavim te (sraf na sraf) ili moram nesto da prepravljam? Koliko realno mogu da dobijem na kocionoj sili? Da li moram da menjam i sajle rucne kocnice? Inace dobosi i paknovi su mi stari 3 meseca ali eto, mogu da stavom diskove pa da li da se cimam ili ne?
    "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
  • ljube-kugla
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 1531
    • batajnica

ako stavis diskove pozadi,moraces i prednje da pojacas jer ce ti se desavati da na cak i na suvom putu zanese ****,jer prednje nisu predvidjene za toliku kociopnu silu pozadi,a zaj.bancija je sigurno,nesto se ne gadja,pa ce najverovatnije morati sitna dorada ili cak drugacija sajla,a uporedi velicinu prednjih diskova tvojih i sa tog auta odakle su skinuti zadnji,a i velicinu plocica,proveri i kocioni regulacioni ventili kakvi su mozda je i u njima razlika
    ko na nas krene iz mesta je naje&o
    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• milan_g1
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2007
      • 863
      • Karaburma

Odustao sam od tog poduhvata, mnogo prepravki ima tako da odustajem. A posto su mi i diskovi i dobosi novi, auto fino koci tako da necu da se zamlacujem sa fiberkom i varenjem... zarad malog poboljsanja kocenja
      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

Working...
      X