kolko se secam skidanje i vracanje je 10000din ja ima neki popust pa me je to kostalo 8000. druk je bio 50e , lezaj radilice 1600din a remont 30e.znaci sve skupa je bilo 16000 ili ti 200e
Da li se isplati reparacija kvacila
Collapse
X
-
iz licnog iskustva,na corsi,14 lamela,sto novih sto remontovanih pa i u licnoj reziji,bilo je i varenih lamela,i resenje je bilo u polovnoj dobroj,sa oko 120ks je presla oko 40000 i prodao sam auto,obradjivao zamajac i olaksavao ga,obradjivao korpu,sumnjao sam na auto ali se ispostavilo na vise modela da se isto ponasa i to su uglavnom trenutne lamele na trzistu,na fiatu mi je dephi set trzao kad se ugreje ali u kombinaciji sa ruskom lamelom je resen problem,na drugom fiatu je takodje ruska lamela na sachs-ovoj korpi resila trzanje po treci put traje u proseku 15-30000km.
trenutno na 75-ici je neka remontovana sto se trecom javi na asfaltu ali u gradskoj guzvi skida selne na auspuhu koliko trza,i nkad se ohladi sve je ok,sad sam uzeo remontovanu navodno hvalitetniju,ali nikako da je ugradimko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
komsija je na 75-ici menjao set kvacila,14000 dinara je dao i plus ruke,nisam ga pitao koliko i posle 1000km pocela da trza na kretanju sacuvaj boze,do sad nisam imao takvih trzaja,sve je bilo daleko manje
sta je tu u problem,hvalitet
da ti da dzabe ako ne valjako na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Izgleda da generalno postoji razlika u kvalitetu originalnih (20 god.starih) delova i "novih".
ruska lamela na sachs-ovoj korpi
I ono sto pise da je original - u 99% slucajeva NIJE !
A kad je original kutija - unutra je nesto sasvim drugo.
A ako ostavis auto majstoru postoji verovatnoca da ce nov deo da zadrzi, a da uvali nesto staro.
Kad god sam stavio nesto novo na auto, ili mi je otpao tocak ili nisam mogao da dignem prozore ili nisam imao ler gas uopste. A sve sto sam nasao po otpadima radi k'o sat, bez obzira da li je nemacko,francusko ili italijansko.
Sve mi se cini da cu , kad dodje vreme, da cimnem Ljubeta da mi sastavi jedno kvacilo od lade,fiata, renoa i jos ponecegaOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Re: Da li se isplati reparacija kvacila
Pratim danima sve sto se odnosi na temu, jer i mene kopka za koliko cu biti ojadjen.
Imam vektru b 1,8 , i proklizava, ponekad pri naglom polasku i trese.
Sad, koliko je set kvacila za nju nov ?
A koliko repariran ? I da li taj Malinic radi po sistemu kljuc u ruke, ili moram da skidam sve, pa u ceger pa kod njega pa nazad dok je auto negde kod majstora, i koliko se to uopste isplati ? Cujem da jos niko nije imao neke ozbiljne primedbe na njega
Comment
-
Comment