Bio sam na moru i lepo se proveo , ali moja Lajka je bila pod nekim četinarima koji su je tu i tamo okitili smolom. Prao sam auto običnom vodom a ostaci smole koja se sada stvrdnula i sasušila nisu skinuti. Sada mi je frka čime da te mrlje skidam a da ne oštetim lak. Koji šampon ili aceton imate li neki proveren, naglasavam proveren sistem da ne zeznem auto. Pozdrav!
Smola od četinara
Collapse
X
-
Ja sam imao veliki problem sa tom smolom, posto mi je ostetila lak na Mondeu i to na nekoliko mesta. Ona se bukvalno stegne ako super lepak. Zato, oprezno sa skidanjem.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Originally posted by apexJa imam borove u dvoristu tako da je neminovno da padne po koja kap smole. ja to uspesno skidam sa alkoholom. Natopim vatu i to stavim preko smole, sacekas 5 min i operes.
Naravno zahvaljujem i ostalima koji su predložili rešenja ali, ljudi, ne mogu sve da primenim da nebi ispalo sve probao a auto ispao šaren. Pozdrav svima!
Comment
-
-
Ne znam dali se kaze terpentin ili terbentin ali je ustvari ulje koje lici kao masni benzin i koristi se za razredjivanje farbi, verovatno uljnih ovde se zove "Essence de térébenthine" on je zakon za smolu rastvara je ali ne i farbu.
Comment
-
Comment