Nesto lupa kad namotam volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milan_g1
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2007
    • 863
    • Karaburma

ja na ovo mislim, jel to prirubnica?
    "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Shakal
      CBC Član
      • 08.02.2008
      • 98
      • Beograd

da..to je to..
      prirubica i gumeni zglob.. to ti se nalazi odma' iza dobosa... nije kod mototra na polu osovini...
      Brz si kol'ko imas kesha...

Comment

• oooo quattro
        CBC Veteran
        • 01.08.2007
        • 126
        • Zrenjanin

Prirubnica???
        Koliko ja znam to se zove zglob do menjača.

Vrlo je moguće da je tvoj problem banalan i da nije nikakva havarija. Recimo moguće je da je u pitanju taj improvizovani osigurač koji ti je majstor ugradio, a moguće je da ti nosači motora i menjača nisu dobro pičvršćeni za šasiju i da se pomeraju više nego što treba pa se to odražava na zglob do menjača.
        Ja u svakom slučaju glasam za zglob do menjača. Ležaj nije sigurno!

Comment

• milan_g1
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2007
          • 863
          • Karaburma

Quatro isto razmisljamo, ja za prirubnicu nisam cuo jos od fice...

Danas idem kod majstora
          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• greywiendog
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2006
            • 421
            • Stara Pazova

I ja imam isto problem na astri, ali sam ja isao u nekoliko servisa, i svaki put po usima dobijem a ja i dalje cujem taj zvuk... Rekli mi da promenim gume, ja kupio sve cetiri, i opet se s vremena na vreme cuje... Polednji majstor je rekao da je otisao zadnji levi lezaj, ali vi kazete da se lezaj konstantno cuje, a meni se cuje samo kada pri brzini od 80 i vise km/h motam u desno (kao kada preticem pa se vracam u svoju traku)...
            Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• milan_g1
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2007
              • 863
              • Karaburma

Majstor kaze homokineticki...
              2.600,00 din, je nov

Comment

• Shakal
                CBC Član
                • 08.02.2008
                • 98
                • Beograd

onda ste trebali ranije da pomognete coveku,a ne da mene ispravljate...
                Brz si kol'ko imas kesha...

Comment

• oooo quattro
                  CBC Veteran
                  • 01.08.2007
                  • 126
                  • Zrenjanin

Napisao sam post čim sam pročitao o čemu se radi. Nemoj da se ljutiš ali prirubnica je nešto drugo, nisam mislio ništa loše

Znači HKZ do točka? On obično ne lupa i ne trese u vožnji na pravcu nego kad namotaš volan, osim ako nije baš, baš gotov.

Pozdrav!

Comment

• milan_g1
                    CBC Senator XXL
                    • 07.02.2007
                    • 863
                    • Karaburma

Pa da, na pravcu je sve ok, ne primecujem nista, a kad smotam onda lupa... danas menjam

Comment

• milan_g1
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2007
                      • 863
                      • Karaburma

Zamenjen zglob, kupio sam nov Metelli, pise italijanski imao je i manzetnu i selne u pakovanju, 1700 din, nije mnogo, majsor mi uzeo 400 din...

Nema lupanja vise, to je bio problem. Mozda tripujem ali cini mi se da mi je sad nekako utegnutiji, mada mozda samo tripujem...

Comment

Working...
                      X