zadnje kocnice-problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

videcemo za mesec-dva da li se vraca na staro.
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Probisvet
      CBC Senator XXL
      • 07.06.2005
      • 423
      • FRANCUSKA

Originally posted by RANK
      videcemo za mesec-dva da li se vraca na staro.
      Evo ovako RANK ja sam to regulisao tako da sam skinuo stezne ruke i odvojio klipove koji ulaze u kandzu (ne klipove kocionih cilindara) oni su mi bili zardjali pa se kanzda ponasala tako da je samo jedna plocica kocila dok druga to nije mogla jer su se klipovi tesko kretali. Posle ciscenja i podmazivanja sa mascu sve je builo ok. Ranije sam pisao da se prilikom kocenja trap prednj cudno drma i posle detaljnog pregleda sam ovo ustanovio.
      Ovde je obelezeno sa 4. iz kataloga za Nubiru

Comment

• RANK
        CBC Senator XXL
        • 28.02.2007
        • 1635
        • Beograd
        • FIAT MAREA WEEKEND 1

slicno je i nazad, ali kod mene kandza sasvim lepo ide po tim klipovima.

Comment

• Probisvet
          CBC Senator XXL
          • 07.06.2005
          • 423
          • FRANCUSKA

Originally posted by RANK
          na svu srecu, tecnost je prilikom zamene bila prozirna, a i ova u sistemu je takva, videlo se prilikom odzracivanja. sta ja znam, mozda gumena creva, mada su naizgled ok, a i auto je 98-o. valjda bi propadala sva, ne samo na zadnjem levom tocku.
          Da su creva propala onda bi zakocio to je sigurno ali bi bila mogucnost da se i blokiraju plocice. Dali si proverio mozda da se ne greju zadnji diskovi prekomerno, jer kociona tecnost usled smanjenja precnika se ne vraca u glavni kocioni cilindar. Ovo mi se desilo jednom na starom autu ali ta fleksibilna creva nisu pokazivala nikakva spoljna ostecenja ali unutra ni sa zicom nisam mogao da prodjem kad sam ih skinuo da vidim u cemu je problem.

Comment

• RANK
            CBC Senator XXL
            • 28.02.2007
            • 1635
            • Beograd
            • FIAT MAREA WEEKEND 1

ne greju se, to sam prvo proverio. za sada je ok, prekontrolisacu za mesec-dva.

Comment

Working...
            X