Kleber ili Barum Bravius

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • levca5
    CBC Član
    • 05.09.2008
    • 15
    • Vranje

Kleber ili Barum Bravius

Posle 5 god. #vernog sluzenja#, odlucio sam se da zamenim kako set zimskih, tako i set letnjih guma. Naime, za zimske sam koristio HENKOK na celicnim felnama (185/65/15), a na alu felnama sam koristio YOKOHAMA db 205/60/15.
    Ovih dana sam odlucio da na celicnim felnama postavim (posle pracenja foruma i vasih iskustava) postavim Winter1,jer smatram da ce mi zavrsavati posao, a dilema mi je KOJE LETNJE (moram jos sada da razmisljam), a u pitanju su mi 2 kombinacije KLEBER DYNAXER ili BARUM Bravius, pa Vas molim za preporuku, jer mi je bitno da nisu mnogo bucne (u pitanju je ALFA ROMEO 156 koja ionako ima malo bucniji motor, pa jos i gume ako su bucne - onda j...ga). Mada iskren da budem ja godisnje prelazim 5000km, pa mi je dilema i da li uopste da menjam i felne,jer kada stavim celicne felne u znatnoj meri ogrubim izgled automobila.
    POZZ, Srdjan
  • Dren
    CBC Senator XXL
    • 24.08.2005
    • 1068
    • Sarajevo

A da uzmes all-season gume, 1 set ti traje i ljeti i zimi, a sa tvojom kilometrazom to ne trebao biti problem ??? Visak felgi prodas...

Comment

• deki74
      CBC Veteran
      • 03.02.2008
      • 139
      • Beograd

Iz licnog iskustava bih ti preporucio Kleber,mislim da je udobnija i tisa guma od Baruma a imao sam ih obe na autu u dimenziji 165-70-14.

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

kleber u svakom slucaju posto se barum nije bas pokazao kao dobar izbor za ove nase oranice pogotovo niski profili. mnogo mekan bocni zid imaju pa su se klobuci cesto desavali. ne znam da li se nesto promenilo sa modelom bravuris2ali u svakom slucaju, kleber je oduvek bila standardno dobra guma tako da tu nema greske.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Kleber je i moja preporuka iz mnogo razloga!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

Ja sam imao kleber na autu,presle su 65000 i onda sam ih bacio
            Super guma,malo previse tvrda za moj ukus
            Originally posted by Sheta_Junior
            Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

Working...
            X