Razmisljam se da uzmem dve nove gume za napred za ovu astru, a ove od napred prebacim nazad. Nazad su mi neke continental (ne znam tacno koje) i cuju se dok idem, istrosene su dobro. Napred imam Goodyear EXCELLENCE 195/65R15 88 H, ako sam dobro video ovo 88.
Sad gledam da uzmem ili iste takve ili Goodyear Hydra Grip. Ne znam sta mi mozete preporuciti? Nisam cak ni cenu video, gledam na onom sajtu http://www.4gume.com kakvih sve guma ima. Moze i neka druga sem GY, ali nekako mi te deluju najbolje, a takve vec i imam i zadovoljan sam. Znaci treba mi letnja guma, ali da sto je manje moguce lebdim po lokvama. Vidim da se ova prava, excellence pravi sa vecim brzinskim indeksima, pa kontam da je i skuplja i kvalitetnija. Kao rezervnu imam jednu HydraGrip, mada mi to ne igra neku ulogu pri odabiru, ne znam ni da li je vozena. Ja bih rekao da je nova (cista je
).
Takodje bih, (ovo je pod velikim znakom pitanja, posto je kupovina GY novih guma poprilicno skup sport, a meni trebaju sve 4
) kupio, mozda, i sve cetiri zimske gume. Gledao sam cene neke michelin kostaju oko 8500 dinara (kontam da je toliko i GY), a tigar winter oko 4000, ako se ne varam. To je poprilicna razlika u ceni, nadam se ne i u kvalitetu. Sad prodavac mi je rekao da on ne bi stavljao tigar na tu astru, ali to je samo prodavac. Nije mi toliko zao para, ali dobro bi bilo da se ustedi stogodj. Sad nisu nesto ni jake zime ovde kod nas, jedino ako budem isao na planinu u zimu, moze mi to znaciti. Drzim se devize da guma glavu cuva, pa cu radije ostati bez muzike u autu, a uzeti dobre gume.
Jel se oseti velika razlika, ako samo napred stavim zimske gume?
I da, koji uopste indeks da uzmem? H, V? Ove na njoj su H ...
Sad gledam da uzmem ili iste takve ili Goodyear Hydra Grip. Ne znam sta mi mozete preporuciti? Nisam cak ni cenu video, gledam na onom sajtu http://www.4gume.com kakvih sve guma ima. Moze i neka druga sem GY, ali nekako mi te deluju najbolje, a takve vec i imam i zadovoljan sam. Znaci treba mi letnja guma, ali da sto je manje moguce lebdim po lokvama. Vidim da se ova prava, excellence pravi sa vecim brzinskim indeksima, pa kontam da je i skuplja i kvalitetnija. Kao rezervnu imam jednu HydraGrip, mada mi to ne igra neku ulogu pri odabiru, ne znam ni da li je vozena. Ja bih rekao da je nova (cista je

Takodje bih, (ovo je pod velikim znakom pitanja, posto je kupovina GY novih guma poprilicno skup sport, a meni trebaju sve 4

Jel se oseti velika razlika, ako samo napred stavim zimske gume?
I da, koji uopste indeks da uzmem? H, V? Ove na njoj su H ...
Comment