pozdrav svima-problematika sledeća-kada je motor hladan a ujedno i kvačilo prilikom polaska u prvoj brzini desava se da se auto u trapu zatrese, tresenje traje dok se sve ne zagreje posle toga je sve u redu. Lamela ne proklizava i ovakvo stanje je vec dve godine od kada sam kupio auto. Upitanju je opel astra f 16 i. posedujem polovnu korpu saksovu koja je u redu sada vas savet da li da diram nesto ili da nastavim tako da vozim pozdrav svima
posle kritike
Collapse
X
-
vecina dobro sumlja!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
problem je u samoj lameli,losa je obloga,iz iskustva na cetiri auta,na trzistu se pojavilo cudo bugarskih obloga i svi ih guraju,razlicito reaguju na autima,kod nekog hladan trese kod nekog kad se ugreje a kod mene je stalno tresla,nasao sam izvor dobrih obloga u Mirjevu,ne trese ni vruca ni hladana a nezno krece i javlja se na asfaltu i trecomko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
jeli auto iz potpisa ?
za 15 godina su gotovo sigurno stradali delovi na bazi gume, raznorazni nosaci motora, menjaca itd.
iako mozda na oko prividno izgledaju ok, gotovo sigurno su neispravni i promenili osobine elasticnosti tj amortizacije.
vek trajanja gumenih delova na vozilu je obicno oko 10tak godina, ubija ih prirodni hemijski proces u kombinaciji sa izlozenoscu dnevnom (Suncevom ) svetloscu.
guma otvrdne, i eto jedne od posledica kao sto si ti opisao. moguce posledice.
druga vrsta kvara je obicno da ispuca, i onda pukne gumeni deo ili se odvoji na spoju guma-metal.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment