nissan micra k10

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gile_
    CBC Član
    • 29.03.2008
    • 13
    • beograd zarkovo

nissan micra k10

moja seka vozi nissan micru k10 1991 god, 1.2 motor, i zeza je menjac. pitao sam kolegu koji se razume u mehaniku i rekao mi je da su otisli lezajevi na pogonskoj osovini u menjacu. da li neko zna oznake i dimenzije tih lezajeva da bi znao dal` mi se isplati da rasturamo menjac i menjamo lezajeve ili da odem na otpad i kupim drugi!

hvala unapred
  • VVLAJKO
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2008
    • 484
    • Nis
    • Audi A4, Primera p12

Ne secam se tacno koje su oznake lagera, ali svi nisanovi menjaci koriste standardne lagere koji su jeftini i ima ih svuda! Ako ispada iz pete brzine uopste nemojte da se ,,macujete'' sa njim , odmah kupi drugi!
    Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• gile_
      CBC Član
      • 29.03.2008
      • 13
      • beograd zarkovo

menjac

menjac se u voznji savrseno shaltuje, ne ispada iz brzine..... samo pravi nesnosnu buku u voznji...pogotovu u prvoj, drugoj i trecoj brzini...u 4 i 5 manje al` se isto cuje brujanje...i na leru se cuje da canglja...nervira me....moja seka kaze da njoj ne smeta....bitno je da ide... danas svratim na jedan otpad i nadjem polovan menjac za 70 evra...dal` mu je to realna cena...tip tvrdi da je dobar...kaze da ako ne bude da ga slobodno vratim

Comment

Working...
      X