Koje plocice za Clio III?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

Koje plocice za Clio III?

Hteo bih da isprobam ponasanje nekih drugih kocnista jer su mi fabricke pri kraju (presle 45.000km). Zanima me neki vas predlog, iskustvo. Imam jos uvek original diskove. Ne ocekujem sada neko kocenje u mestu, jednostavno bih da vidim kako se ponasa sa drugim plocicama, verujem da moze da bude samo napredak...
    poz
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Jedino sto mozes birati je neku prvu klasu pa da se molis da ce to kociti za nijansu bolje
    Jurid ili ATE. Zaustavna moc ce ti generalno ostatiu ista jedino mozes imati poboljsanja na vise uzastopnih kocenja ili nekom vecem opterecenju kocionog sistema.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• StudentBGD
      CBC Senator XXL
      • 18.12.2007
      • 1027
      • Beograd

Ja sam realno zadovoljan kako koci sa fabrickim sistemom, barem u 99,9% slucajeva. Nazalost, desilo mi se par puta pri jakom i naglom kocenju sa 150+ da me ne uspori kako sam ocekivao...
      Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Dren
        CBC Senator XXL
        • 24.08.2005
        • 1068
        • Sarajevo

Da znas za buducu upotrebu da kocenje na 150+ i treba da bude "slabije" nego na manjim brzinama... Jednostavno, radi se o mnogo vecem zbiru kineticke energije, koju u kratkom vremenu treba pretvoriti u toplotu kocenjem... Znaci treba voditi racuna i o tome kada se vozi 150+...

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Kao drugo to je mali gradski auto, ne mozes od njega ocekivati ne znam sta. Jedino znacajno poboljsanje mozes imati sa kocnicama nekog jaceg modela.
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• pokemoni
            CBC Član
            • 30.03.2008
            • 24
            • vojvodina

Preporucio bi ti Ferodo premijer cena 50e ili jos bolje trkacke ferodo ds performance cena je 100e.
            www.garage-dtm.com

Comment

Working...
            X